osav maag paigutab ennast nii kavalalt, et raske temani tulla ilma hunnikut aoo'sid võtmata. ja "shield" spell ses suhtes ka ysna kõva kaitse.
muidugi oleks lev3 maagil kaval ennast 1. võimalusel miski levitate'i, invis'i või mirror image'iga katta. kahe esimese puhul võib olla võimalik kättesaamatusse kohta pageda ka.
aga mitte sellest ei tahtnud ma täna rääkida. Mitu kuud õhtuti nokitsesin, uue core klassi kokku panin:
kaikamaag, teeb maagiat kaika kaudu. klassil põhjendus puudub. bäkkgraundi pidi 1 teine vend tegema, pole taga sel teemal rääkind. arutlust teemal, et see peaks raudselt tegelt prestiiþ klass olema, pole mõtet avada. See on siililegi selge. Mina isiklikult põlgan prestokaid ja üleüldse multiklassimist. Siis kisub süsteem kuidagi chunky'ks. Nagu ntx. save plahvatuslik kasvamine multiklassimise 1. levelil, aga suva...
Mulle meeldivad KIT'id.
Mana arvutamisel on lähtutud sellest, et kaikamaag teeks klassi poolest poole vähem spelle päävas kui võlur. Meleesuutlikkus ei tohiks alt vedada. Playtestige, kui isu. Ootan pikislmi kriitikat.
aga jah, "partei" on siuke kange võõras värk siiski. võib ju öelda ka "trupp" või "bande" ;-)