@Udutont, miks ma peaksin seda isiklikult võtma
Ma arvan et on hulk asju millega Mearls võib väga hästi toime tulla (loodetavasti), kuid suhtlemine pole üks nendest.
Pean tunnistama, et olin ise hämmeldused, kui neid tweete eile lugesin. Siin aga on üks oluline asi, mida Mearlsi jutus tähele panna. Karakteri tegemiseks pole raamatut vaja, kampaania tegemiseks pole neid vaja.
Kogu see asi vihjab, et 15. juuli tulevad üles online materjalid, mis sisaldavad endas valikut reegleid, mis on piisavad et teha tegelasi ja mänge. Saavad need olema tasuta või tasulised? Arvan esimest, kuna viimased kaks aastat oleme saanud tasuta materjalidel mängida ja mänge teha. Küsimus võib olla lihtsalt selles kui palju me same ja kui palju: "Tahate neid asju ka? Need on PHB/DMG/MMi avarustes."
Kui WoTC on helde, saame me SRD, mis on võrreldav viimases playtestis olnud asjade hulgaga, kahtlustan et võime saada siiski tsipa vähem kraami. Reeglid ise pidid olema võrdlemisi sarnased viimases packetis olnutega, põhiliselt väiksemad muudatused, numbrite ja tasakaalu parandused ja vahepeal lisatud kraam. Nii et vähemasti PRi mõttes oleks arukas panna seni tasuta saadaval olnud kraam uuendatuna ja kõigile saadaval olevana üles. WoTC PR pole aga viimasel ajal just tasemel olnud.