k6ike v6ib v6tta nii ja naa...
samas annab n2iteks pea suvalisele single class 5 lev tegelasele yhe pea suvalise teise klassi leveli lisamine rohkem kui sama tegelase single class 6 levelini t6stmine
p6hjus see, et yldreeglina antakse esimese leveliga hoopis rohkem klassiomadusi edasi kui j2rgnevatega
v6ta n2iteks rogue 5, kellele annad yhe leveli rangerit (2 weapon fighting)
v6i fighter 5, kellele annad leveli wizardit, sortsu v6i preestrit
jne jne
sellep2rast ongi reegel, et kui 1 klassi levelite vahe on suurem kui 1, siis saad ekspipenalti (erandina favored class)
pea igale klassile peale spellcasterite annab selline yhe-leveli-multiklassimine powerit juurde. primary spellcasterite korral s6ltub see juba rohkem detailidest, aga tihti t6stab ka seal powerit
----
aga tulles tagasi 2e paremate kylgede juurde, tahaks v2lja tuua mulle igati meeldinud relvakiirust (mis tegelikult toob meid j2lle tagasi selle inika juurde, kyll aga veidi teise nurga alt)
2e'ga mittetuttavatele - seal s6ltus sinu inikas ka su kasutatava relva v6i loitsu kiirusest, stiilis et daggeri j6uad kiiremini visata kui kahek2em66gaga hoogu v6tta ja lyya. ning sageli oli see relva kiirus ka suht peamine su inikat m22rav tegur.
inikas oli d
10 + relva/spelli kiirus. mida v2iksem, seda parem
n2iteks dagger oli vist 2, "tavalised" m66gad umbes 7 ning 2H sword oli vist 15. ainult vokaalse komponendiga maagi loitsud olid vist 1 1lev korral, 2 2lev korral jne
seega kokkuv6tlikult kipub minul 2e vs 3e korral 2e k6ige tugevamaks argumendiks olema 2e inikas, seda eeldeklareeritud tegevuste ning relva/loitsukiiruste t6ttu
...mitte et see nyyd t2hendaks, et 2e oma on mu silmis selgelt parem, seda mitte. vast isegi enamus ajast mitte. aga tuleb suht tihti ette ka olukordi, kus leian, et 2e inikas teeks oma t88 paremini 2ra
..ning jah, mulle meeldisid ka v2rvikad kirjeldused, mida oli lihtne genereerida combat&tacticsi critical hitide tabeleid kasutades 8)