Ma mõtlesin väga pikalt enne selle teema tegemist, et ega ma jälle mingi nõmedusega hakkama ei saa. Uurisin siis ka veel Higginsi poolt antud linki ja nagu jälle ei leidnud sellist asjakest, mida mina teada tahaksin. Loodan siis tõsiselt, et ma jälle mingi juraga hakkama ei saa.
Asjast siis. Tahtsin teada seda, et kõigil meil seiklejatel on omad varustused, mis sisaldavad tavaliselt(vähemalt mul)petrooli ja flint and steel'i. Kas oleks siis selline vastase.. Elimineerimine võimalik, et ma valan ta petrooliga üle ja siis süütakasin flint and steel'iga? Siis tahaks teada ka dämmid, kuna sa jääd päris kauaks põlema. Vaatasin Higginsi poolt antud PHB lehekülje pealt igasuguseid erinevaid konditsioone, kuid põlemist ma sealt mingil põhjusel ei leidnud.(seal olid küll konditsioonid paralyzed, blinded jne, kui põlemist ma sealt ei lleidnud.Lisaks leidsin trap'ide alt fire trap'id, kuid sellest polnud kasu.)Lisaks mida ma peaksin üldsegi veeretama, et talle seda peale kallata(dex?)ja mitu raundi võtaks siis aega petrooli peale valamine ja selle süütamine. Tegelikult peaks see koll siis päris kaua põlema ja iga uue korra ajal saaks ta ju põletus dämmid. Okei see dämmid pole kõige olulisem, oluline on see, et kas selline asi on võimalik ja kui on, siis kuidas.
(PS. Isegi, kui ma panen jällegi pange ja kusagil PHB on sellest kirjas, siis tehke palun nägu, nagu kõik oleks korras, sest muidu hakkab mul imelik juba..)