Postitas Toomas H 15:23 5. Nov 2007
mõtlen siin mina, et kuidas ikka saab võimalik olla selline asi ja mõtlen välja (vabandaga vana diletanti jälle) sellise vandenõuteooria...
Kuidas on võimalik, et hakkad "päris" lauamänge maale tooma, ilma et mingit promot potentsiaalse tarbija hulgas teed? Potentsiaalne tarbija siis kindlasti siin foorumis tegutsevad vana lauamängupeerud, veel siin ja seal mõnes kohas. Üldiselt sama kontingent, kes põhimõtteliselt üksteist kellegi kaudu tunneb. Nagu Taibu tegi. Koduleht olemas, pikalt selgelt räägitud miks asjaga tegeleb jne. Kohe näha, et oma inimene. Aga Kadabara, mitte mütsigi. Keegi pole kuulnud ega näinud. Aga midagi on väidetavalt teinud.
Ja tulevad välja Beowulfiga. Mis on küll väga veider valik, aga mis on FFG asi. FFG on üks tugev mängutootjaid. Võib meeldida, võib mitte, aga tugev tootja. Ja siis mina mõteln, et mis on ühist Beowulfil muude "lauamängudega" mis juba turul olemas. Ma ei pea silmas mõnda üksikut erandit nt Taibumängudelt vaid seda üleüldist rämpsu. Nt Kariibi mere piraadid something. Mh?Mh? Kas koidab? Ja siis mina mõtlen, et tegu on mänguga, mille teema parajasti kinodes Hollywoodi blockbusteri näol esindatud. Ehk mida saab massidele müüa. Lihtalt teemaga.
Et siit siis teooria, et Kadabra ei ole mitte teine potetnsiaalne heada lauamängude maaletooja, vaid suva mänguasjalettide täita, kes on meieni toonud Aliase ja muud lõbusad ajaviited.
Aga ma mitte paha pärast. Lihtsalt uudishimu on suur.