Ma mõni aasta tagasi mängisin sellist 3v3 nagu Emperor.
See käib nii, et moodustatakse kaks tiimi, kummaski tiimis on emperorid ja kaks sidekicki, kusjuures kummalgi sidekickil on vastane teises tiimis. Niisiis, näiteks laua põhjapoolses osas istuvad kaks sidekicki, kes on üksteise vastased ja võivad üksteist rünnata. Laua keskel võitlevad üksteise vastu kaks emperori, ja laua lõunapoolses otsas klaarivad omavahelisi arveid kaks sidekicki. Võitja pool on see, kelle emperor ellu jääb.
Kui mul pikema pausi tõttu pole valesti meeles, siis sidekickid ei võinud rünnata ega trikkidega kiusata vastase emperori senikaua, kui nende algne vastane-sidekick elus on; ja see oli põhiline. Kui ühe laua sidekick on tapnud oma vastas-sidekicki, siis võib hakata oma kollidega emperorile lõuga sõitma. Emperor võis oma sidekicke trikkidega (instant/sorcery/activated ability/enchantment või mis iganes seal mängus nüüd on) abistada ja vastase sidekicke kiusata.
Peaaegu kindel võin veel olla selles, et sidekickid ei võinud oma laua teist sidekicki aidata ei otseselt ega tema vastase ründamise kaudu. Ühesõnaga, asja mõte oli vist see, et ei ole nii, et ühe laua punt teeks ühe sidekicki vastu kambaka vms.
Kahjuks ei meenu, kas sidekickid võisid trikkidega aidata oma Emperori.
Oma kogemused multiplayeriga on sellised, et igasugused "each player" ja "any player" kaardid on väga vahvad sellises mängus, need töötavad igati. Mõned kaardid, mis muidu on jamad, võivad multiplayeris väga hästi töötada, näiteks "chain of plasma", "siphon soul" ja ma panin oma sidekicki pakki edukalt sisse kaardi "compost", lootuses, et mõni vastane ikka tahab oma vastaseid musta värviga piinata, õigustatult. Igasugused Wrath of God'id ja muud sellised asjad on härjad (enne kasutamist konsulteeri oma tiimiga
- kui see on lubatud) ja ma arvan, et kui kogu tiim kasutab Muscle Burst'i sarnase mehaanikaga kaarte, siis see võib kah päris karm olla.
BTW, magicu foorum on
http://www.maagia.net, aga mulle tundub see üks väga maitsetu foorum.
Peakski ehk oma sõpradega kokku leppima ühe aja, otsima kaardid kultuurkihist üles ja tegema ühe multiplayer mängu õhtu - kui mitte kamba peale, siis paari telefonikõne abil saab ikka teada, kuidas see emperor ikkagi täpselt käis.