Postitas Lõvi 8:43 14. Nov 2008
Kohe kui ma asja kätte saan, annan siin teemas teada, paremate piltidega ja kommentaaridega. Bernard, ülbitseda ei thatnud, aga sellest olemas olevast suht halva kvaliteediga pildist ei saa palju teada- välguga tehtud pilt ja tera peegeldus nii, et on raske märgata ebatasaseid kohti jms, peake selle veel pilt on sellise nurga alt, et tundub, et ristkaitse on viltu (tegelikult on täitsa sirge). Ja seda küll, meistri tööde pildid on igati kahtlased, kuid samas- inimene teeb tööd üksi ja oma netilehte teha ja üleval pidada pole aega/resursse. Seega ka korralikke pilte ei leidu (muide, ka mind huvitab, miks on digifotokat juba nii raske osta, aga ok, see on meistri probleem).
Dragonit külastan suht harva, seega siia teemasse küsimusi nagu "Kas mõõk on juba käes" jms postitada erilist mõtet pole.
Hanwei kohta veel- kõik on ühe standardi järgi tehtud ja mulle on nende käepidemed liiga lühikesed. Ja tera liiga lühike. Kuid nagu on öeldud, kui on vaja kiiresti ja odavalt osta, siis nad on parim valik. Muide, kui ma oma mõõka tellisin, siis vist relvad.eed polnud veel või oli see just tekkinud?
Kahtlustest ja pimedusest päevatõusu alla
Tulin päiksepaistes lauldes, mõõka paljastades.
Sinna sain, kus lootus lõpeb ja kus süda murdub:
Raevus keegu, turma needku verev õhtupuna!