Väga hea. Ka ebapopulaarne arvamus on ja jääb arvamuseks mida tuleks arvestada, niiet tegelikult ei ole katki midagi.
lisaksin siinkohal mõistujutuna järgmise mõttetera:
"Kiivri vajalikkust mõistavad eelkõige need kes on kunagi kellegi teise käest pikku paljast peapekki saanud mõõgaga"
See on asjade loomulik areng. Seda arengut saab ka forsseerida - no kaua võib - eksole...
Ülbusest rääkides, sellega on nii, et ma ei loodagi et võetakse vastu mõni punkt mis on absoluutselt kõigile vastukarva. Aga see ei taksita mul isiklikult küünevõrragi mõnda sellist ebapopulaarset ettepanekut tegemast.
Kui nüüd kogu idee maha tehakse siis on see samuti selge signaal sellest, et liivakasti omanikele ei meeldi kui keegi tuleb nende liivakasti ja tahab selles liiva ära vahetada, sest liivakasti pissimine on paraku liivakasti omanike privileeg - edit. (harjumus - halbadest harjumustest on võimalik võõrutada).
Mulle ei meeldi käia liivakastides mängimas mis haisevad, isegi kui hais on liivakasti omanike tekitatud ja heaks kiidetud on see siiski hais. edit 2: antud juhul on asjad seni nii olnud et kõik pigistavad nina kinni ja teevad hea näo ette.
Juhin tähelepanu ka sellele, et liivakastide suurus ja arv on paraku Eesti taaskehastamis mängumaastikul piiratud. Nagu ka liivakastis mängijate arv. Seega pole mingit mõtet tekitada mõnda uut liivakasti enne kui mõne vana liivakasti ressursid on täielikult ammendatud.
Loomulikult avaldan ma ikka ja jälle isiklikku arvamust - praegu. Pole välistatud, et mõni neist arvamustest saab kunagi laiade masside poolt heakskiidetud arvamusteks. Kunagi ei või teada.