Mis seal pattu salata, Edvards Puciriuss ehk sõpradele Eidis on seesamane allikas. On muidugi olemas veel paar metallimeistrit, kes vajadusel relvi parandavad või ise midagi väiksemat teevad, kuid Eidis on ikkagi see peamine allikas.
Oma kiivri ja põlve-õlaplaadid, kirves ja odaots ning kilbikupal sai kõik temalt ostetud.
Üldiselt saab varustust hankida ka üritustelt, kus paljud kaugemalt tulijad oma varustust peale turniiri müütavad. Internetis on muidugi palju kauplusi, mis kah igasuguseid relvi-turviseid müüvad, kuid tavainimesele on need üldiselt liiga kallid.
No rõngassärk on selline lihtsam asi, mida oskab vajadusel igaüks teha. Vaja läheb ainult kohutavalt palju aega Relvad, kiivrid jms on minu arvates targem jätta oskajatele teha. Haapsalus oli möödund aastal kiivritegemise õpituba Eidise käe all, eks õpitubasid on teisigi.
Nojah mis ma ise olen endale teinud Kilbid tegin ise, va rusikakilbi kupal mille tegi jälle Eidis; nahast käe ja jalakaitsed, riidest villane särk rõnga alla. Kiivrivooder ja kapuuts ning kindad on kah ise tehtud. Võitluse jaoks sai tänavu uued kindad küll jälle tellitud Kirvevarre suutsin täitsa ise külge panna Mõõgapidemete ja tuppedega saan kah hakkama.
Vist sai kõik.