Muidu oli hea film, muusika eriti. Siiski häirisid paar asja. need on küll pisiasjad, aga ma olen selliste asjade suhtes väga tundlik. My bad.
1. Kui Narnia ratsavägi oli Nõia armee poole hakanud liikuma, karjus Nõia minotaurist kindral: "Forward!" kuid sellist lahingukäsklust minuteada ei kasutatud, pole kunagi kasutatud (parandage kui eksin)
2. Paar korduvat stseeni. Mõlematega oli üritatud näidata, kui profid võitlejad need tegelased ikka on. Narnia armee kentaurist kindrali puhul saan ma veel aru, aga Peterile see küll ei klapi. Kui kentaur jooksis pärast vastase kindrali tapmist Nõia poole, käis muusika ja ta karjus, vaade oli kuskilt tema õla pealt, tee peal lõi ta korraks ühe hoobiga kaela maha suvalise minotauri, kes ette jäi. sellel kohal jäi korra muusika ja minumeelest ka karjumine seisma. Siis läks muusika edasi ja ta karjus edasi.
kui Peter jooksis Nõia poole, lõi ta teele ette jäänud minotauri maha ühe hoobiga kõhtu, kus minotauridel oli filmis väga tugev turvis, nii et Peterist ei suuda ma küll seda uskuda.
3. Lahingus ei näinud ma mitte ühtegi, isegi peategelaste relvasid verisena!
4. Kui aslan jõudis lahingu keskel kohale koos oma abiväega, oli ta ühe suure kalju otsas (ca. 20m kõrge) ja möirgas. Kui pärast näidati, kuidas abivägi vastaste poole jookseb oli Aslan ikka kõige esimene. Kuidas kurat ta sinna alla sai??? Hüppas ennast sodiks ja ärkas uuesti ellu?