Braavo uuk! Saluut! G e n i a a l n e idee!
Ma arvan, et ma tahaks RÄIGELT liikmeks hakata. Ma oleksin täiuslik selle organisatsiooni jaoks. Mitte ainult ei ole ma mõtelnud ulmet kirjutada, ma isegi ei viitsinud seda topikut lõpuni läbi lugeda. Ma mõtlesin ta läbi lugeda aga teised projektid tulid ette. Ma väga tahaksin liikmeks saada. Ma isegi mõtlen kokkutulekule tulla aga ilmselt ei tule!
Minu saavutused mõtlemise vallas:
1) olen mõtelnud kirjutada 3 või 4 novelli
2) olen mõtelnud kirjutada yhe romaanitriloogia (yks ambitsioonikamaid asju, mida ma mõtelnud olen)
3) olen mõtelnud kirjutada ulme-rollimängusysteem
Ma arvan, et ma olen mõtelnud tegelt palju rohkemate asjade peale aga mulle ei tule kõik praegu, suure erutusega meelde. Ma mõtlen isegi selle valge salli peale aga kui ta maksab siis ma ei viitsi maksta ja kui tasuta saab ei viitsi sinna kohale tulla, kust ma ta tasuta saada võiksin. Ja kui tõesti juhtub, et keegi ta mulle kaela riputab siis ma ilmselt kaotan ta järgmise nurga peal ära. Olen mõeldnud ka paljude teiste asjade peale - muusika ja filmi ja tele ja kunsti ja ilukirjanduse ja yldse igasuguste asjade peale aga need ei mahu ulme piiridesse - ma sooviks, et enid sellegipoolest arvestataks minu avalduse kaalumisel sest nad tõestavad taaskord minu teotahtetut, labiilset kuid loomingulist iseloomu. Ma olen isegi mõeldnu maailma vallutamise peale ja poliitika peale ja andergraund vastuliikumise peale kapitalistlik-demokraatliku maailmakorra vastu ja netiajakirja ja tavalise ajamirja ja alalehe ja nädalalehe kultuurilisa peale olen ka mõelnud.
Eriti teravalt tahaksin ma välja tuua, et iga kord, kui ma nende asjade peale mõeldud olen siis ma pole häbenenud kõigile, kellele võimalik nendest mõtetest ka pasundada ja nendesse nii palju abiväge kaasata kui võimalik. Ja, mis tähtsaim - ma olen alati olnud VÄGA KÕVA MEES kui ma nende asjade peale olen mõelnud ja kunagi pole mul olnud kahtlust, et kui ma nad ära teen saavad nad olema KÕIGE ŠEFIMAD ASJAD oma žanrist ja ma pole ka hetkekski kõhelnud avaldades oma arvamust selle kohta, kui KÕVA MEES ma olen, kui KÕVAD saavad olema asjad, mille peale ma mõeldnu olen ja, i can`t stress this enough - KUNAGI POLE MA JÄTNUD YTLEMATA NENDELE, KES JUBA MIDAGI TEINUD ON, ET SEE MIS NAD TEGID ON SAAST JA, ET SEE ASI, MILLE TEGEMISELE MA PRAEGU MÕTLEN SAAB OLEMA PALJU PAREM NENDE JUBA TEHTUD ASJADEST.
Aitäh.
Siiralt teie. Marat Sar.
P.S. Kui te mind ikkagi vastu ei võta siis ma ytlen teile, et see on saast mõte ja mõtlen teha palju lahedama seltsi - muidu samasuguse nagu teil juba on ainult, et palju lahedama.