uuh! see on see kui nii harva viimasel ajal siia foorumisse satun, nii tore teema tekkinud!
mina olen suht haiglane alieni fanaatik... siit minu 5 senti:
Alien 1: Väga hea, võimsa atmosfääriga ja super kunstnikutöö (tuleb välja digitally remastered Director's Cut versioon, palvetagem et ta kinodesse ka jõuab! ) selle kohta väike ja väga ilus
Aliens 2: Minu lemmik. Lihtsalt väga meeldib selline militaristlik värk ja just see oli kenasti välja toodud- relvad kõik loogilised ja toimivad (ei ole mingeid punaseid lasereid) . Kui keegi Director's Cut versiooni näinud on, siis ehk teab et ka seal oli väljalõigatud nänni päris palju sisse pandud (koloonia infesteerimine ja madin automatiseeritud kuladega)
Alien 3: mitte just kõikse parem kõigist neist filmidest, kuid näidatud väga hästi alieni ennast- seda surmavat kiirust ja ilu (jah, ma arvan et alien on ilus ja perfektne organism )
Alien 4: väga positiivne film. Ripley klooni sisemine võitlus ja lahedad tegelaskujud. Samuti välja toodud alienide kõrgem intelligentsustase kui muidu (põgenemine ja relvadega inimese meelitamine lõksu). ja see isik kes mõõtis stopperiga ujumist- seal oli väga palju agluubis kaadreid minuarust, niiet ehk ei ole see niiväga ebarealistlik.
Noh, ja nüüd ehk hakatakse tegema Alien 5't mis PEAKS toimuma maal ja ma loodan väga et tegevustik ei toimu jälle üksiku inimese või rühma ümber vaid et film kajastab pigem täielikku sõda inimese ja xenomorphi vahel.
Alien versus Predator? mingil määral on nad juba seotud, kasvõi läbi mängumaailma, kuid ka läbi Predator 2 linateose, kus predatori trofeeruumis ilutses inimese kolju kõrval ka alieni kolju