Paintballi relvadega on see jama et kui sa pihta saad jääb see nagu liiga kõvasti näha (ehk riiete külge). On küll jedisid kes väe abil suudavad haavu ravida aga riiete pesemisest ei ole mina veel midagi kuulnud
Idee siis selles et kui see vähegi pikem larp on siis on kõik jedid lõpuks beezhikate ürpide asemel kollastes või punastes.
Lazerzone relvadega see jama et sul peab miskit sorti anduritega vest seljas olema kus kiire tarbeks andurid küljes on. See välistaks aga jalgade ja käte otsast laskmise vastase ellu jätmise eesmärgil
Päris laserrelvad teadagi kõrvetavad haava kinni nii et verd suurt ei jookse. Larpis ei tule vist pähe laskmisest nii või naa midagi välja, humaansuse eesmärgil? Et see vist välistab supersnaiperite mängimise kahjuks
Veepüssidega läheks kah vist ebamugavaks pikapeale, eriti kui suvel ei mängita.
Ja kui reaalselt mõelda siis ma kuskilt kuulsin et ega paintballi relvade laenutamine kõige odavam ei ole, miski 5000 raha päev pidi vist olema. Aga see inf ei ole kõige uuem/täpsem. Võis ka 500 raha päev olla, aga ega see kah vähe ei ole.
Muidugi kui ronida oma sw-larparite karjaga sinna kohale kus seda paintballi mängitakse siis saab ma arvan ka odavamalt.
Huvitav oleks nende onude nägusid nähe kui sinna kari hiiglaslike roheliste punaste ja siniste dildomulaazidega sw fänne kohale ronib