Postitas Irve 23:05 18. Juul 2005
Niih. Ka nähtud. Suht okei. Mul endal paraku on raamat nii peas, et natuke selline illustratsioonivaatamine oli. Samas oli Humma eriti lahe lisandus nagu ka see püss, mõned stseenid olid suht geniaalsed, Trilliani kehastav tibi mängis hästi ja oli mudu ka nunnu. Marvin ei vastanud minu ettekujutusele, minu jaoks on ta selline nurgeline silindrikujulise peaga hall elukas punaste dioodsilmadega, kel on metalne hääl ja kes üritab liikuda kriuksudes ja nii, et see oleks talle kohutav piin. Aga Kullast Südame pardaraal rokkis täiega, nagu ka kohviautomaat. Vogonikontseptsioon oli ka suhteliselt tore lisandus. Ei nurise selle üle, et raamat oli teistsugune, sest Galaktikas Hääletaja seeria ongi ju sedavõrd ebajärjepidev, et irmus. Trilliani ja Arthuri värgi oleksin raamatus olevale keemiatasemele viinud. St et pinge, aga ei midagi enamat. Filmiformaati vist ei juletud panna seda. Vaala Elu stseen oli sees minu suureks rõõmuks. Alguse delfiinid natuke ei olnud see, mida ootasin — "Somewhere in the uncharted backwaters in the Western Spiral Arm of Milky way lays an unregarded yellow sun..." oleks võind ikka olla, aga see on minu friiklus — tsitaat võib mööda olla, umbes toksisin. Käsiraamatustseenid olid väga head kõik. Kohati oli tunda, et filmi oli vägisi lühemaks lõigutud ja ma ei suutnud jälgida kõiki üleminekuid. Slatibarfast oli samas täpselt selline nagu teda ette kujutasin nii olemuse kui kõige muu poolest. Ah, mis ma heietan. Neli punkti standardskaalal.