Postitas raTsu 3:32 9. Apr 2005
Noh, näete! Kaleidoskoopi jälle mitu vinti keeratud. Lahe. Algul vaatasin, et mis krdi killud need on, mingid uued killud... Tundus, et vari on sisse imbunud, siis mingi ämblik on oma pika niidi siia vedanud, üks suhteline banaan on ka tahaotsa end suranud. Ja minu suureks üllatuseks sai pilt tervikuks alles rupskite ja verega ja muu pehme oli juba tungiline niigi, mille peale lendas lõpuks ka uhke porikärbes. No täitsa uus vaade ju! Olgu tänatud! Natuke õudne koguni!
Eelnev vaade oli tõesti vaene ja nägi välja umbes selline: kahe käega kahele poole allakirjutav filoloog, ulmealal tunnustatud sülge vähenõretav ekspert, üks terane arhimaag ja siis veel kaks suht hämarat profiili kaugel kuskil universumi grottides niite sikutamas. Minu detektiivivaist hakkas tegelt juba ka ütlema, et niiviisi ei ole ilus pikalt mõelda. Pealegi poleks ta eriti mobiilne ja lugemiseks oleks paljudele liiga piinlik.
Aga uus on palju parem! Ärge ainult raputage jälle ülearu, mina olen ikkagi vaataja ja vaade on meie silmarõõm!
Andronicus tõi jälle head inspiratsiooni, ma ütlen! Saab jälle näha, kuidas tuleks meie teemaalune Ring 2 lasteni ja koduperenaisteni toimetada ja milles seisneb tema tähtsus, miks kepslevad filmis mu lemmikloomad hirved jne. Ulmeguru, sa vana puupea, vaata film ära ja ära vihka ennast kui vaatajat!
platform of flatworms