Ma katsusin eile selle kohta postitada, aga millegipärast masin känas post nupu peale. Proovin täana siis uuesti.
Angel on suhteliselt spets karakter ja antud juhul jäi mulle muljet, et teda ei kasutatud meelega, vaid tegu oli omamoodi tutvustamisega. Selliseid kohti oli siin veelgi. Muuhulgas kui paljud teist viitsisid filmi lõputiitrid lõpuni ära vaadata? Kui viimane vidin on üle ekraani jooksnud läheb film edasi -- haiglavoodi kõrval askeldab õde ja patsient ärkab. Ta hõikab õde, mille peale viimane küsib "Charles?" Charles teatavasti on aga Xavieri eesnimi.
Põhimõtteliselt tundub, et see film lihtsalt lõpetas tsükli ning avas ukse järgmiseks peatükiks. Arvestades karakterite valikut keda tutvustati pakun ma, et tegu on Genosha, Apocalypsise ja Sentinelide tsükliga. Lisaks ei saa arvestamata jätta ka asjaoluga, et X-Menide koomiksid läbivad nn paralleelmaailmu, mille vahel tegelased aeg ajalt (kas siis omaloomulike võimete tõttu, mingi kataklüsmi või aparaadi abil) reisivad. Angel/Archangel oli Apocalypsise seisukohalt suht oluline tegelane, kuna ta vahetas seal paar korda pooli ja väljanägemist (vahepeal olid tal metallist tiivad ja sinine nahk).
Samas võib ka vabalt olla, et tegu on sissejuhatusega näiteks uude telesarja või midagi ja osasi karaktere, kes hiljem seal assi hakkavad kickima tutvustati sujuvaks üleminekuks juba kohe. Ja wtf?, kus on Gambit?