Suure kurvastusega annan teada, et olen eksinud klubi põhikirja vastu ja kirjutanud keskmiselt populaarse ulmeraamatu.
Sellega seoses annan sisse oma lahkumisavalduse, koos valge salliga, millele ma ei viitsinudki järgi tulla ja mida keegi ei viitsinud teha, kuigi nende tegemisele
mõeldi. Samuti lasen eemaldada tätoveeringu "MÕTE - SEE ONGI TEGU!" oma vasaku nibu alt ning elan edasi vaid lootuses, et kättemaksu-, mõrva- ja seksuaalfantaasiad ei ületa samuti õhkõrna piiri mõtte ja teo vahel.
Leian ennast järjest rohkem mõtlemas uute ulmeraamatute kirjutamise peale. Annaks jumal, et sotsiaaltöötaja sekkub enne, kui suudan need mõtted teoks teha. Minu IP´d ei tohiks olla nii raske jälitada. Palun peatage mind enne, kui on hilja ja järgmine keskmiselt populaarne ulmeraamat on poelettidele jõudnud, hinnaalandusega 10% (jõulude puhul).
Paremate aegade mälestuseks:
M. Sar
implausibly wealthy, intelligent, physically attractive and free of doubt while arrayed against antagonists who are weak, pathetic, full of uncertainty, and lacking in imagination and talent