nonii. sai ka nüüd Immorteli ära vaadatud.
Mis ma s oskan nüüd öelda...
Lugu kui selline oli intrigeeriv. Plotholid plotholideks aga neid ma tõesti väga ei märganud, võibolla olen liialt pealiskaudne inimene.
Visuaal? Kena, stiilne, sünge. Ilusti ja usutavalt on ette maalitud tulevikulinn. Mitte et inimesed käivad hõbedastes rüüdes ringi ja lendavad rakettidega vaid kõik ümbruskaudne on räpane, valitseb vaesus ja masendus. Gut.
Samas tugevalt hakkas häirima liiga suur kontrast arvutiga tehtud ja lihast-luust näitlejate vahel ja see häiris terve filmi jooksul. Nad oleks siiski pidanud kas kõik arvutiga tegema või siis kõik näitlejatega. "Tavaeffektid" neil ka hästi välja kukkund polnud- see esimene punane hai (ei mäleta nime) oli küll puha papist. Häiris. Miks tema ei olnud arvutiga tehtud? Teine oli juba ok.
Heliosa oli keskmine.. mitte midagi halba aga ka head ei olnud. Üks lugu (muuseumistseenis) mõjus küll hästi.
Näitlemise koha pealt viriseks küll tublisti. Naispeaosatäitja ei meeldinud... no ei olnud usutav, ei olnud. Lemmikuks "näitlejatest" jäigi Horus ise
Tema hääl ja tegumood oli just midagi sellist mida ootaks ühelt iidselt jumalalt. Teisel kohal näitlejatest siis meespeaosatäitja, täitsa usutav. See doktoritädi oli ka tore.
nonii.. paistab et virinat sai rohkem kirja kui kiidusõnu aga ärge laske end sellest väga häirida, täitsa hea film oli... ja millal ongi suudetud superfilmi teha koomiksi baasil? Kõige lähemale on saanud vist ainult Batman 1 ja Hellboy.
7/10