sõnnik tselluloosil: D&D, LotR (anima), Dragonheart 2, 'Angel of the Night' (vaadake, kui kole saab yks film olla)
käis kah, arvestades asjaoludega: LotR 1 (PJ), Conani-seeria, Dragonheart 1 (no ikkagi Connery), 'Princess Bride', 'Dagon'
täitsa tubli: 'Willow', 'Interview with a Vampire', 'Ehast Koiduni' (jah, see on ju ka fantasy )
Highlanderi ei ole kahjuks näinud. Ainult seda prantsuskeelset multikat, mis oli ropp ja rõlge. BURN!
Ameeriklastel oli yks film vampiiridest mingis tudengiyhingus...kahjuks ei tule nime meelde, oli hiljuti meil videolevis. VÄGA LOLL FILM. Vaadake ise ka.
'Kull: the Conqueror' meeldis mulle sellepoolest, et seal on Tia Carrera konkurentsitult parim näitleja. Ja ma ei pea tema andest just väga palju (ei, noh, ta on ju muidu kena, ega ma siis pahasti).
PJ-LotR-i puhul oli ootamatult kena, et ta Tolki eepika välja mängis, aga no need dramaatilised stseenid, kus tegelase nägu hiilgama lööb ja järgneb hetk vaikust, või kus keegi (*khm*) ähvardavalt peajagu pikemaks kasvab...nojah. Ja need kääbikud, kes näevad välja nagu kohtlased pesemata maapoisid... Äh, ega PJ head kyljed ei olegi väärtfilminduses, ta teeb head pulpi.
Ma kunagi nii väga lootsin, et Connery saab Gandalfiks...aga Vana tsiribiribimm oli ka päris tubli.
Vanasti oli kari häid vene muinasjutufilme. 'Kui Vähk Vilistab' näiteks.
Elu jooksul on arvamused kogunenud, ei mina viitsi midagi kellelegi põhjendama hakata.
P.S. Tubli, Tinzu!
Ma hakkan varsti filme selle järgi vaatama, kes tõlgib.