Vahepeal on DUKS´i liikmeks pürgimisel edukalt täitnud kõik tingimused (ja seega kohe ka Seltsi täieõiguslikud liikmed) järgmised persoonid:
11. Gilraen Oronra
12. Hithlain
Pronto, Sinuga on väike aga väga põhimõtteline probleem. See teeb mind väga (ja kui ma ütlen väga siis ma mõtlen , et kohe VÄGA) murelikuks. Asi on selles, et Sa näitad üles tähelepanuväärset intuitsiooni Seltsi loomuse mõistmisel ja Sinu kirjeldus auliikme staatuse saamisest on olulistes punktides rohkem kui täpne. Samas keeldud Sa järjekindlalt tegemast seda ainsat avaldust, mille alusel Seltsi liikmete hulka üldse pääseb ning teatad, et salli pakkumine on Sind "veennud". Sall on rohkem ikka nagu tunnusmärk ja on äärmiselt ekslik pidada seda ainult mingiks "tasuta jagatavaks nänniks". Küsimus on väga olulises põhimõttes - salli saavad siiski ja seda eranditeta ainult need inimesed, kes plaanivad anda oma panuse ulmeloomingusse kirjanikena. Selles osas mingeid kompromisse me tegema ei hakka!
Surrale. See, et LERS DUKS´i ka tegelikuses toetab (ruumidega siis praegusel juhul ) on õilis ja teile äärmiselt kasulik. Me täname pidulikult. Asjakohase tseremoonia toimumisaeg tahab saada veel täpsustamist aga toimumata ei jää see mitte.
Sallidest. Lugupeetavad (see on nüüd vormikohane pöördumine Seltsi liikmete poole), milline on Teie seisukoht sallide materjali ja pikkuse osas? Ise kaldun arvama, et sall võiks olla ikka pikk, no umbes 180 kuni 220 cm. Samas materjali osas oleksin ma avatud meelega - st ei pea olema mingi kudum või makramee, ka atlas või siid oleksid igati kohased. Võibolla üldse mingi kunstmaterjal. Sallid on siiski põhiliselt sellise tseremoniaalse tähendusega ehk siis neid kantakse toimuvatel sümpoosiumitel ja kollokviumitel (aga näiteks ka väljasõiduistungitel!). Reeglina oleksid nad hoiul Urus - vaimusilmas näen eraldi kauni kujundusega nagi kirjaga DUKS kus nad kõik ripuvad.
Millised on arvamused?
Murelikule seltsiliikmele enesereklaami kohta.
Loomulikult on igal korralisel istungil päevakorras punkt, kus me räägime sellest kui kihvtid me oleme.