Minu kommentaar spoilib ka päris palju, jätke vahele, kui veel näinud ei ole.
Suutsin lõpuks ise ka kinos ära käia. Film oli veel viletsam, kui kartsin ja seda juhtub juba tõeliselt harva. Nii palju hollywoodilikust pole tükk aega näinud. Kõige rohkem häirisid vast kolm asja - peategelane oli vist ainuke mehhaanik linnas, kes suutis välja mõelda kuidas autot parandada, teiseks oli ilgelt tobe vaadata kuidas majadesse kukkunud lennuki laastamistöö oli peategelase auto täiesti puutumata jätnud ning kolmandaks see kõrgtehnoloogilise kolmjala kasutu silm mis peategelasi keldrist otsis.. huvitav kas kõik keldrid otsiti selle silmaga ükshaaval läbi. Lugesin raamatut küll tükk aega tagasi, aga midagi sellist mul küll meeles ei ole. Tõesti ei suuda meenutada ka seda, kas raamatus kolmjalgadel need pasunad olid, millega nad endast märku andsid. See viga on muidugi väga paljudes filmides, et ootamatult ilmuv elukas peab endast möirgega märku andma, enne kui kõiki tapma hakkab. Ja muidugi see, et tänapäevast sõjatehnoloogiat kasutades suudan isegi mina välja mõelda mitu moodust, kuidas vähemalt mõned kolmjalgadest maha võtta. Oeh... ei saa kõiki nõmedusi filmist ära tuua, selleks peaks kogu filmi siinkohal ümber jutustama. Miks hollywood üldse pidevalt nii haledaid asju toodab..
Ja siis veel see, et kas raamatut mitte lugenud inimene üldse sai aru, mis lõpus juhtus? Konkreetselt seda ju ei öeldud..