[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - "Lord of the Rings - Two Towers" - Muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

"Lord of the Rings - Two Towers" - Muljed

Fantastika, teaduslik fantastika ja õudus; jutud, filmid, muusika jne

Moderaatorid: surra, Irve

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Marat Sar 15:42 14. Jaan 2003

Nonii. See oli nyyd kyll hariv. Polegi nagu midagi muud öelda, kui

Äkki saavad mõned mysteeriumid lahendatud. Nagu näiteks, miks nad seda tegid? Miks see Frodo-tyyp sõrmust kandis? Kes oli Saurus-mehe isa?

Soovitan sydamest. Loe.
Aga huvitav oli muidugi näha, mis keegi arvas, kes raamatuga tuttav pole. See huvi on siis rahuldatud nyyd. Rohkem kyll kuulda ei taha...

Legolase trikkidest niipalju, et minu mõtteis on haldjad võimelised veel eriskummalisemateks imedeks. Saaksite kõik sydari.
Marat Sar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arlis 15:52 14. Jaan 2003

Mina olen kunstiharidusega inimene, mulle meeldivad ilusad inimesed ja noor inimene on ju ilus — loodus ongi loonud noored seepärast kauniks, et neid hoitaks, armastataks ja aidataks suureks kasvada!
arlis
Kartulimedali laureaat

PostitusPostitas Paganarh 16:16 14. Jaan 2003

navat, meie siin koguaeg kõrvutamegi raamatut ja filmi... aga tegelikult tahaks ka ise näha seda filmi "filmina" :)
liiga krdi vähe on tutvusringkonnas inimesi kes neid raamatuid lugenud pole ja kes viitsiks seda filmi ka vaatama minna- tüüpiline vastus kutsele on neil "Ah, see ju mingi friigifilm, mis ma tast ikka vaatan, niikuinii ei saa aru ju" :)

haha! Marat, õnnitlen edutamise puhul :lol:
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Marat Sar 17:16 14. Jaan 2003

Aityma :lol:

Asi on lihtsalt selles, et ma ise ka ei saa aru miks mulle see film nii tohutult meeldib. Ja eriti mõistmatuks jääb mulle see, miks mind n i i häirib, kui selle kallal kähisetakse. Asi on vist selles, et mitte kusagilt pole inspiratsiooni saada. Mõtteid on kyll aga kui inspiratsiooni pole siis kirjutamine tundub kuivana.

Ja just siin tuleb mängu See Film ja päästab mu elu juba teist aastat järjest. Ma sõidan bussis Tartusse ja mõtted jooksevad nagu sulavõi. Kõik on ilus ja ai, kuidas tahaks kirjutama hakata. Sellised inspiratsioonipuhangud lubavad eralduda mõtetutest kahtlustest "kas ma ikka teen h e a d asja? äkki keeran lihtsalt ilget jura kokku?" ja lasevad tagasi kõige tähtsama juurde. Et ma ise seda kaifin. Kui iga päev kuus tundi reeglitest rääkida siis läheb ilgelt kuivaks kätte. Samal ajal langeb igalt poolt kriitikat kaela ka veel... Ja siis tuleb inspiratsioon... mmmm...

See film on olenemata oma vigadest mind inspireerinud sama palju kui raamat. Seega on ta mulle kallis.

P.S. Äkki tuleneb see minu noorusest :lol: aga vähemalt minu jaoks on seal tõeliselt maagilisi kohtasid ja tundeid, mis meenutavad mulle seda, kui ma neli viis aastat tagasi raamatut lugesin. Kohati on see "fiiling" seal filmis lihtsalt nii hea. Näiteks Hobbitonis see flöödilaul ja Gandalfi vanker. Ja Helm`s Deep`is lahingu ootel, kui vihma hakkas sadama. Nende hetkede nimel võib ju andestada ikka...

P.P.S. Meie "raamatut mitte lugenud" härrasmehe postituses häiris mind ehk tema "ähh, kääbikut lugesin, eriti ei meeldinud" värgist veel rohkem tema KOHUTAV keelekasutus. Anglokaani väljendeid lendas nagu vedelat virtsa. Jube oli lugeda. Tõesti ebasympaatne. Ma saan aru kyll, et tegemist on foorumi, mitte keeleklassiga (ja et mu endagi postitused on vigasid täis) aga no tõesti... Iiveldama ajas.
Marat Sar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Priist 19:52 14. Jaan 2003

Marat, praktiliselt kõigile meeldis see film, norimine on lihtsalt teemal mis-oleks-võinud-parem-olla, seega ei ole tarvis seda ilgelt ägedalt kaitsta. Hea film oli. Lihtsalt oodati rohkemat ja veel paremat. Kriitika on juba kord selline asi, et räägitakse vaid (enamjaolt vähemasti) halbadest külgedest, kuid see ei tähenda, et asi oleks nigel olnud. Mulle igatahes ikkagi täitsa meeldis.

Muide, nõustun viimases punktis, ehk keelekasutuse asjus...
Rollimängukeskus -
Priist
Uruguru

PostitusPostitas Paganarh 11:16 15. Jaan 2003

eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

Muljed

PostitusPostitas Dara 19:14 15. Jaan 2003

Dara
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Marat Sar 19:40 15. Jaan 2003

Marat Sar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dara 12:38 16. Jaan 2003

Teeme nüüd kõik näo, et me usume ja et me ei pannud tähelegi, et keegi üldse nutmisest rääkis, muidu me solvame Marati mehelikku uhkust. :P

Dara ka ei nutnud. Kuid väga mitu korda ei jäänud väga palju puudu. :lol:
Dara
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas marx 0:42 17. Jaan 2003

Ma kohe ei saa ja pean selle postituse siia tegema.

Värk on selles, et ma saan igatpidi aru mismoodi see film kõiki Tolkieni fänne ahastama paneb. Kahjuks tõesti mind mitte nii palju. Esimese osa vaatamisest on nüüd natuke aega möödas ja ma ei mäleta tõesti muid tundeid kui see mingi mõnus elevus ja sama väike pettumus. Teist korda oli ka lahe vaadata, aga kolmas oli juba natuke igavam. Kuna olin kinos siis paar kohta võttis vedamisel ka siiski selgroo vedelaks. Selleks oli ilmselt paar lõiku muusikat suuremate uhkemate stseenide ajal. Hiljem arvutist vaadates, olen ma tundnud sellist igavust ja soovi see kohe kinni panna, aga tahe see lõpuni vaadata ja mitte pooleli jätta on lihtsalt suurem. Teist osa olen ainult korra siiamaani näinud, hommseks on pilet olemas, näen uuesti.

Aga siiski, minujaoks on kasvõi PISIVEAD seal filmis NII KOHUTAVALT häirivad et lausa jube kohe. Kõige hullem on see, et osad asjad lähevad laus-otseselt vastuollu Tolkieni enda ideede ja põhimõtetega. Teises osas mitte nii hullult... rohkem nagu ainult karakterite loomusega. Ma tõesti ei tea miks, aga need muudatused on NII NII NII palju filmi mõjutanud minu jaoks, et see põnevus lihtsalt kaob ära. See kõik mis oli minu jaoks Sõrmuste Isand, on nüüd muutunud nämmutamiseks sõrmuse ümber. Teine osa värskendas minu elamusi ja kuna neid pisimuutusi mis rohkem silma torkasid oli VÄHEM, siis ma sain sellest palju suurema elamuse ja ka üldmulje oli parem. Näete! Ma ju suudan ka peaaegu kõrvale heita selle suuremat sorti üldplaanis muudatuste tegemise (muudatus(ed/te) - parasiitsõna :P) ja nautisin tõsimeeli filmi. Kohati isegi Faramiri osa. Aga ma palun nüüd ette vabandust ja soovitan Woodi fännidel mitte järgmisi ridasi lugeda.

Miks? Sest tema oli näitleja kellega ma filmis kõige vähem rahule jäin. (Minu enda isiklikud arvamused... kedagi teist see ei puuduta.)Frodo on ju üks raskeimini mängitavaist karakteritest üleüldse terves Sõrmuste Isandas ja selletõttu ei annaks ma seda osa MITTE MINGIL JUHUL kellelegi sellisele nagu seda on Elijah Wood. Ka mujal filmides (neist kahte olen näinud ja spetsiaalselt peale LotR-i üle vaadanud.) kus ta näidelnd on, ei ole ma tema poolt kuigi head tööd märganud. Aga vahepeal selletõttu, et Wood frodo osas mängis, on mind tema loll lõust tõsiselt kummitanud. Seda justnimelt The Lord of the Ringsi lugedes. Lihtsalt tekkib mulle silme ette ja ma ei suuda seda minema manada. Parim pilt mida ma Frodo kohta olen näinud oli Alan Lee - The Taming of Smeagol. Mille järgi ilmselt ka Wood valitud sai ja ka see hetk filmis kujutatud oli. Nüütseks olen ma vist sellest üle saanud enam vähem, aga ennem oli see minujaoks ikka tõsine probleem. :(
marx
Haldjate sõber

PostitusPostitas Paganarh 10:31 17. Jaan 2003

eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas angel 21:58 20. Jaan 2003

angel
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Teemon 0:16 21. Jaan 2003

wizardid tekitasid kah jutu TTTst

...ning samal ajal uuendasid oma d&d faq', aga see on juba offtopic :P
Magistritöö teeb sääsest elevandi
Teemon
Nutikas Lutikas

PostitusPostitas Morgoth 0:45 21. Jaan 2003

Ma ei tea...kõik kiidavad "Kahte Kantsi"...ei tahaks nagu massidele peaaegu üksi vastu astuda...paneks siis asja viisakalt...Entide rünnak oli tohutult võimas ja ainuüksi sellepärast tasus see film läbi vaadata...võibolla mu arvamus paraneb, kui ma seda teist ja kolmandat ja...korda näen...
Cucullus Non Facit Monachum

Deus Et Natura No Faciunt Frusta
Morgoth
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dister 0:46 21. Jaan 2003

Võrdlemisi asjalik ylevaade kusjuures. Ent paljastas minu jaoks fakti, millest ma varem teadlik ei olnud. Nimelt asjaolu, et the Scouring of the Shire on kolmandast filmist välja jäetud. Jääb yle vaid nõustuda artikli autori kahtlustega kogu teose lõpuga käkerdamise suhtes...
Wormtongue seostamine Shakespeare'ga oli huvitav. Ise näiteks ei tulnud selle peale. Samas on minu jaoks yllatav, et artikli autor yldse ootab David Wenhamilt mingite hamletlike emotsioonide väljamängimist... yle oma varju ikka ei hyppa :evil:. Kas keegi on äkki näinud mõnda selle härrasmehe varasemat meistriteost?
Dister
Manatark

EelmineJärgmine

Mine Ulme ja õudus

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 27 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll