Te olete ja Rabavad ja Imetlusväärsed -
Kole Lugu ja
Räme Ebaõiglus küll, kui keegi on vanemana kui 25 jätkuvalt karismaatiline. Loodetavasti läheb sellega nii nagu näite eeldavat ja Teid endit selline eakohatu omadus tulevikus ei vaeva. Ma arvan kah, et Depp sööb mingeid tablette ja opereerib ennast iga nädal - ei ole ju võimalik, et
mees näeb hea välja, seda saab olla ja
loomulik on see vaid
poisi puhul. Nii, et arvestage - pärast 25 on elu läbi ja Teid ootab pikaldane virelev vanadussurm (nii ca 50-aasta jooksul), mida mitmekesistab
ainult see, et olete koledad nagu mõrtsukad ja täiesti ebahuvitavad ükskõik kelle jaoks (kaasaarvatud Teie ise).
Pärast kahtekümmendviit olete Te noorte ja kenade naisterahvaste ilusais silmis faktiliselt nähtamatud - harjutage end selle mõttega (kuigi ma arvan, et osad teist on sellega juba praegu üdini harjunud). Depp raudselt sööb midagi (mõistagi on see ainult minu isiklik arvamus, IMO, IMHO jne).
Ja tütarlapsed... (ohkab siinkohal sügavalt ja kahetsevalt)... kakskümmendviis on absoluutne piir tõepoolest. Mis teist endist pärast edasi saab? Teate, ma parem, ei hakka selle kohta oletusi tegema -
Tõde on julm ja valus teinekord. Aga toredate, kenade ja huvitavate meestega suhtlemine unustage siis ära - Te ei huvita neid siis enam, kui selline mees just arstina ei tööta (ja ka sel juhul ei huvita teda mitte Teie Ise vaid ainult see, mis Teil viga on).
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.