kusjuures jah, mu jaoks oli ka Catelyni ja Jaime vanglavestlus see pöördepunkt, kust alates Jaime lahe oli.
aga mul on veel probleeme:
*miks Jon Snow nii loll on? ta lihtsalt maigutab suud iga asja peale ja küsib WHAT? raamatus oli ta suht nutikas juba algusest peale.
*miks Dany nii loll on, hoolimata sellest, et ta on teles märksa vanem kui raamatus. raamatu-Dany oli noor, aga nupukas, tele-Dany on kuidagi... pimestatud oma lohearmastusest ja omg tahan tagasi Westerosele KOHE plaanist. ta lahendab asju vägivalla ja maagia abil, raamatus mõtles ta asjad endale selgeks ja tegi suht geniaalseid strateegilisi otsuseid.
*tegelased, kes mulle raamatus ei meeldinud, aga kes teles on tehtud meeldivamaks: Cersei, Catelyn, Ygritte, Theon, Shae
*tegelased, kes mulle raamatus meeldisid, aga kes teles on tehtud jamamaks: Jaime, Gendry (no loodame et lähevad lahedamaks, lootust on), Asha/Yara, Jon ja Dany
*aga õnneks on olemas ka grupp nii raamatus kui teles lahedaid tegelasi, keda juhib ilmselgelt Imp
eks ma leinan mõningaid häid liine ja lahendusi, aga ohwell, mis seal ikka, üldkokkuvõttes ega ma vaatamist pooleli ei jäta.
pealegi mõned asjad on väga lahedalt pildiliselt ellu äratatud.