muide ärge mu kriitikast valesti aru saage.. film meeldis väga. Lihtsalt oleks võinud paremini teha teatud detaile (ja seda mitte filmi pikendades ega raha kulutades) mis mulle lihtsalt silma hakkasid.
Väga hea koht oli minu arvates üks lõpus stseenidest kui Aragonr pärast kuningaks kroonimist lõpuks Arwenit näeb... see on lihtsalt nii kuidagi läbi imbunud igasugu rüütliromantikast jne.. (imeilus printsess ja ülimalt mehine raudrüüs rüütel/kuningas/prints/kesiganes) Täielik klišee aga väga armas ja väga hästi välja kukkunud
Rohani ratsaväe rünnak oli ka tunduvalt parem seekord. Mõni ratsanik sai siiski ka noolte läbi surma ja vist sattus mõni ka oda otsa.. orkide massiline tapmine nende poolt sai ka ära seletatud orkide äraehmumise ja paanikaga, samas kui TTT's saab Uruk Hai'de kaotust vist seletada ainult silmipimestava gandalfi ja päikesega tema seljatagant
Muidu oleks, arvestades Urukite korralikke piike ja karmi distsipliini ning rivikorda, saanud ühe suure posu vardasse aetud ratsusid ja ratsanikke.
Niisisi sai jälle natuke pläratud ja tööpäeva pingeid välja elatud. Ütlen siiski veelkord et film oli vägev, ja mida enam ma sellepeale tagantjärele mõtlen seda rohkem see mulle meeldib.. hoolimata suurtest ebakõladest raamatuga (mis loodetavasti saavad pikendatud versioonis parandatud)