Postitas ohpuu 0:33 7. Jaan 2004
olen paar raamatut läbi lugenud. võibolla ainult yhe. ei mäletagi täpselt. isegi pealkirju mitte. filme olen mitut näinud, mis tema järgi tehtud on, aga ei meenu rohkem kui seesama Golden Years ehk Ajapõgenik, Lemmikloomade surnuaed, film sellest yhest nimega autost, kes inimesi tapab, ja mingi täielik märapask, kus KÕIK autod ellu ärkasid ja inimesi mitut moodi terroriseerima hakkasid (aga ma seda yle veerand tunni ei näinud kah).
nõus, et kirjutab palju. kerge lugeda, hea lihtne inglise keel. tema raamatutest saab ilmselt aimu elavast ameerika inglise keelest raamatute kirjutamise aegu. peaaegu nagu Balzac, kes kirjutas pikalt ja omast ajast. praegu on Balzaci raamatutest võimalik lugeda, et kuidas siis inimesed sel ajal elasid.
praegu ei võtaks vist yhtegi tema raamatut kätte, sest kardan, et oleks tyytu lugeda. nagu Robert Jordan, kelle raamatud on lihtsalt liiga paksud, lugu areneb liiga aeglaselt ja on liiga palju tyhja jooksvaid lauseid. aga midagi eriti mällu sööbinud kyll pole, võibolla eksin.