Mind ajas naerma, kui peategelane ütles mingisse onni astudes haldjale midagi 'detect magic' sarnast - meenutas mulle miski pärast Baldurs Gate 2, kus detectiti trape ja need mõnusalt erepunaseks läksid:)
Üldiselt, kuna ma ise pole üheski Live Action Roleplay's osalenud, siis nüüd peale selle filmi vaatamist tean, mis moodi üks mäng käib enamvähem.
Muidu polnud niiväga hull midagi, parema fantasy-teemalise filmi (mis pole lotr) puudumisel võib ju vaadata, ainus, mis mind tõsiselt häiris oli see, kuda nood viis heerost kokkuotsiti. Oleks tegu olnud pikema seriaaliga, siis oleks olnud aega lahendada, see nii, et seikluse käigus saadakse juhuslikult kokku ja liitutakse kuningliku raamatupidaja (või kes ta nüüd oligi) questiga.
Aa, ja siis tundus mulle veel, et vahepeal hakkasid näitlejad täitsa loomulikult oma tegelaskuju edasi andma, aga siis ühtäkki avastasid, mida nad teevad ja läksid oma näitlejatöös veits puisemaks ja rohkem mängule sarnasemaks (st teeme/mängime nii, et ma olen vapper kangelane ja löön sinu mättasse).
Selline siis minu arvamus sellest surematust meistritööst.
PS. need majad seal linnas ei põlenud sp, et vana aja vägevad maagid olid terve linna vedela CO2-ga läbi immutanud või tahke CO2-ga ülepuistanud, ning siis raske nõiduse peale pannud CO2le, et too atmosfääri ei aralduks, vaid ikka kenasti maju tule eest kaitseks
unustasin ära...