Noh, nüüd kus eile (02.02.2006) TV3'st esimene osa sellest uuendatud seriaalist ära näidati, tahaks teada mis rahvas arvab? Eriti need kes veel huviga vana varianti jälgisid.
Mul jäi natuke arusaamatuks, kas selle uue seriaali tegevus toimubki ajaliselt pärast eelmise seriaali möllu? Niipalju kui ma proovisin, ei suutnud ma meenutada millega eelmine lõppes Sai seda ju vaadatud suht suvalistelt kanalitelt ja saksakeeles. Samas "liitekohti" leidsin päris palju.
Kui keegi viitsib lahti seletada või viitab mingi hea lehe peale, oleksin tänulik.
Aga konkreetselt selle uusversiooni kohta: nägi täitsa kena välja muidugi. Suht odavalt recycleti palju kaadreid aga sest pole vast midagi. Häiris ka see liigne kabistamine. Et wtf? Lisaks kohatu dramaatilisus külonite (mulle meeldib see eestikeelne tõlge) poolt - miks pidid nad sinna hävitatava kosmosejaama peale jääma, raisates ära kolm üksust. Väga ebapraktiline
Alguses ei tahtnud see filmike kuidagi hoogu sisse saada ning tegelaste tutvustamine oli natuke kohmakas, aga pärast läks juba täitsa huvitavaks. Loodan parimat