Postitas Cliodna 3:39 1. Nov 2006
Võlujamasse usun siis, kui seda näen, tunnen või kuulen. Senikaua otsin ma tõendeid, et see on olemas, aga kui mult küsitakse, kas ma sellesse usun, siis vastan ''ei, aga tahaks uskuda''.
Vaime kutsun välja nii, nagu Melian õpetas: Võtan paberi, teen selle peale ringi. Ringi ühele poolele kirjutan JAH, teisele poole EI ja kaares ringi ümber kirjutan tähed A-Y ja numbrid 0-9, võtan niidi ja nõela, küünla ka.
Pime ruum, panen paberi lauale, küünla põlema nii, et paberit näen, asetan niidi otsas rippuva nõela paberi kohale rippuma ja küsin valju, selge häälega: ,,Kas keegi on siin ja kuuleb mind?'', siis ootan, kas nõel liigub JAH peale, või ei. Kui jah, siis on kummitus siin ja tema käest võib asju küsida, kui midagi ei juhtu, siis viskan paar münti aknast välja, tänuks vaeva eest. Kui keegi tuleb, siis viskan ka paar münti aknast välja peale rääkimise lõpetamist, tänuks kumitusele vaeva eest (ma tean, et sellest pole kasu, kuid teen seda ikkagi). Seda ma ei tea, mida siis teha, kui ''kas keegi on siin ja kuuleb mind?'' vastuseks on see, et nõel liigub EI peale.
Tulemused: Olen ühe korra proovinud. Midagi ei juhtunud, kui välja arvata see, et koer ärkas koridoris üles ja niuksus natuke. Pärastpoole mässas miski mu iTunes'iga. Viiendal tahaks uuesti proovida vaimu välja kutsumist.
Kõik mis ei tapa annab ekspi