Postitas kesteine 10:36 11. Mär 2004
Oh, mina nägin täna öösel ühte lahedat õudukat. Nojah, õudukas on vast palju öeldud, aga selline põnev lugu oli küll. Üpris sürr teine...
Nimelt mina ja üks minu sõber (unenäo jooksul kehastas seda inimest vist 5 eri isikut) olime mingis kahtlases kõrbemaailmas. Sellel teisel oli suur koti täis kuldmünte. ta valas neid millegipärast liivale ja ei pannud ise tähelegi, kuidas need vaikselt maa alla vajusid. Mina märkasin ja hakkasin neid välja kaevama. Sõber tuli appi. No mõne mündi saime kätte ka, aga me panime need uuesti liivale, et järgmisi korjata (võite ise arvata mis nendega juhtus ja kui mõttekas see töö oli). Järsku muutusid mündid pisikesteks puuistikuteks, millel olid juurte asemel küpsised!!! (ma veel maitsesin istikut otsast, et kas see on ka küpsise maitsega)Sõber tõmbas ühe sellise maast välja ja siis see juhtuski. Maailm sai meie peale pahaseks ja tahtis meid ära hävitada. Ta hakkas meid taga ajama. meie jooksime aga ukseni (mis asus teisel pool raudteed) ja läksime läbi selle järgmisesse maailma. Arvasime, et olime pääsenud, aga kus sa sellega. Vaevalt jõudsime end selles teises maailmas sisse seada, kui ma nägin eemalt silmapiiri poolt (kuigi need maailmad olid kõige rohkem ühe suure saali surused) suurt lillakat koonust meie poole liikumas. Aeglaselt kuid kindlalt. Nüüd teadsime, et ega meil pääsu pole, aga ika jooksime järgmisesse maailma (need maailmad olid teineteise järel nagu pikk rodu läbikäidavaid tube. Ja kõik nad olid erinevad). 1. maailm aga järgnes. Nii me siis jooksimegi, mõnest maailmast jooksime otse läbi, mõnes mõnusamas peatusime kauem ja puhkasime. Viimane maailm (sealt enam ust edasi ei läinud) oli lennujaam. Me jooksime ooteruumi, (kust edasi sai vaid lennukile) ja oma suurimaks hirmuks nägin tellest telekast, kus tavaliselt väljumise ja saabumise aegu näidatakse seda sama lillakat koonust järjest suuremaks muutuvat. Meil plnud pääsu.
Järsku teatas hääl raadiost: "Austatud reisijad, vabandame, kuid lennuk, mis saabub maalt hilineb. Siis mõistsin, et sellega tuleb minu 2. sõber, kes meid ära päästaks. viimane asi, mida ma unenäost mäletan on see, et ma jäin ootama kumb siis minuni enne jõuab, kas päästev sõber oma väikese lennukiga, mis võiks meid viia kuhu iganes või vihane maailm....
Komm mit mir ins Abenteuerland
das Eintritt kostet den Verstand...