Postitas Sheffnaster 21:54 7. Apr 2005
Oeh, ma olen seda teemat päris mitu korda läbi lugenud, aga paar küsimust on veel järel.
Esiteks ma kasutan ca 103 cm pikkust kolmnurkse kujuga (kui risti vaadata seda) fiibrit ja mul on küsimus, et mis moodusega on parem käekaitset teha. Kas nii, et liimin tera alla selle (kahe poolega ja mõlema keskel soon) või terale kõrvale mingid pikendused teha ja seda riide/nahaga tugevamaks teha? Samas, kuidas teha käekaitset natuke paksemaks terast?
Teiseks. Käe pideme juurde ma panen bambuse ja selle peale õhukse kihi nahka ja siis võtan sellist rohkem puhvis nahka või pehmemat ja spiraalis toon sda nahariba allapoole. Kas selline käepide jääb ilus või on mingeid paremaid võimalusi, kuidas teha ilusamaid käepidemeid?
Kolmandaks, kui kleepida vastavat teipi terale pikku pidi (ei tule nimi meelde), siis jääb see lähedalt vaadates nagu ruuduliseks. Kas seda on võimalik kuidagi ära hoida? Ning kas teibile saab mingi moodusega mingit värvi peale kanda? S.t et jätta äärtele natuke musemaid alasi, et jätta mulje, nagu see oleks sepa poolt spistatud, aga mitte lihvitud?
Kas kusagilt on võimalik hankida seda jube-teravat skalpelli? Kui ei, siis kust või mis firma poolt ostetud fileerimis nuga soovitate?
Edit:// see oli küll suur bump, aga modedele ei meeldiks, kui ma teeks uue teema ja mul läheb neid abinõusi suht lühikese aja pärast vaja. Paar päeva kuni nädal.