Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni


Kuidas küpsetada leiba

Meistrite ja õpipoiste kogunemiskoht

Moderaator: Bernard

Kasutaja avatar

Re: Kuidas küpsetada leiba

PostitusPostitas Lenoore 10:23 15. Apr 2010

kanepiseemneid saab looduspoest. :)
ja et leib liialt hapu ei saaks panen ma sinna piisavalt suhkrut ja soola. maitse järgi.
tark on tainas kerkima panna vormi sisse, siis ei rebene ahju pannes pealt katki. see muidugi oleneb ahjust. aga minu näkase elektripliidi juures on see parim lahendus.
ja pekikuubikud või singitükid v muu liha on hea enne ära praadida kui tainasse panna.
aga sibulatükid lähevad niisamutigi, ilma praadimata heaks.
is this a hobbit?
no, it homo and rabbit, but they are making one.
Lenoore
Õpipoiss
 
Postitusi: 29
Asukoht: süda Ormsöl, keha Revalis

Re: Kuidas küpsetada leiba

PostitusPostitas Mutabor 21:27 18. Apr 2010

Tõstsin küpsemisaega poolteise tunni peale ja saab oluliselt parem. Leib on valmis siis, kui enam üldse vormi külge ei hakka, kui kukub vormi kummulipöörmisel kohe ilusti välja. Et siis see jutt, mida Bernard ülal räägib, et parem natuke kauem ahjus, on õige.
Mutabor
Haldjate õpilane
 
Postitusi: 384

Kasutaja avatar

Re: Kuidas küpsetada leiba

PostitusPostitas Lenoore 13:31 19. Apr 2010

väljakukkumine oleneb vormist ja küpsetuspikkus ahjust.
ja need veel omakorda taigna eripärast.
see on keemia, mida tegelikult ei saa seletada, vaid peab kogema
is this a hobbit?
no, it homo and rabbit, but they are making one.
Lenoore
Õpipoiss
 
Postitusi: 29
Asukoht: süda Ormsöl, keha Revalis

Eelmine

Mine Käsitöö

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline


cron
© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpbb.ee 3.0.6