Kilbist siis:Mina tegin niivisi, et
1.võtsin kaks kahe kihilist vineeri ja liimisin nad PVA-ga kokku.
2.lõikasin ümmarguse kuju välja(sain selle pliiatsi ja nööri abil)
3.lõikasin sisemise augu (Isa lõikas
)
4.Isa tegi kupla ja tegi niivisi:võttis 1mm pleki ja lõkas ümmarguse kuju, võttis gaaskuumuti või mis iganes ta on ja tegi pleki punaseks, võttis auto ratta selle osa, kuhu peale piduriklotsid surutakse(loe:toru) ja tagus pleki seal peal kumeraks ja valmis!
5.Isa puuris augu kuplasse ja vineeri ja kinnitas kupla poltidega kilbi külge
6.Otsisin puukuurist ümmarguse puutoika ja tegin ühelt poolt lapikuks ja sellest sai käepide
7.Võtsin kupla ära ja puurisin augu käepidemesse ja panin selle koos kuplaga samade kahe poldiga tagasi kilbi külge
8.Värvisin mustaks (tagant täielikult ja eest 2 veerandit ja teised kaks pidi tulema punaneks, aga Kassinurme värve vist muudetakse ja kilp värvitakse teist värvi)
9.kui kilp ära värvitud ja raha saan ostan londi ja panen kilbile.
10.viimasel ajal on mmu kilp palju rännanud visi lattu, põhjala pööripäevale, kuskile veel ja siis paar päeva tagasi jõudis ta minu kätte tagasi.Ja Theodred:Pole midagi, mul ei läinud kilpi vahepeal vaja ja ma teadsin, et ta on kuskil kindlas kohas, mitte ei vedele metsas põõsa all
Kõik sättisid ennast väga ilusti sirge seljaga istuma ja võtsid küünarnukid laualt, kuna jäätis saabus.