Ma ei tahaks küll spammida, kuid ma olen täiesti jännis ja nõutu vibunööri kohta...
Olen ostnud juba kohutavalt palju erinevaid nailon- , kapron- ja veel mingeid nööre.
Nagu ma siit foorumist lugesin, siis soovitatakse kõige rohkem nailonnööre... Ma olen kangapoest vähemalt nelja sorti erinevat nailonnööri ostnud. Üks mis oli juba punutud ja kuradi kallis venis nagu kumm(müüa sõnul tugev.....), üks läks kolmekordselt punutuna katki jne. Proovisin ka ehituspoest ostetud kapronnööri järgi (pidavat olema hästi venimatu ja tugev
)... peale esimest laskmist läks keskelt katki (kahekordsena punutud).
Nii siis, millist nailonit täpsemalt te soovitate? Üks, millega ma vibu painutasin oli üpris peenike, aga seevastu hästi tugev. Peaksin seda veel ostsima... (Viljandis üpris raske) Ja veel lugesin midagi siidi ja kunstsiidi kohta? Kas see on hea või halb idee? Ja kuidas vibunööri üldse punutakse? Nagu tüdrukule patsi
?
Muidu SUUR aitäh foorumlastele, kes mind on aidanud! Vibu on põhimõtteliselt valmis (veel siis sobilik nöör leida). Näeb super hea välja (minu arvates) ja laseb vägevalt.