Postitas Bernard 21:44 8. Mär 2005
Selle bambuse läbiproovituse kohta võin ainult niipalju öelda, et olen näinud ka nooli mis on ligi 2cm jämedustest võrevoodi pulkadest tehtud ja mille omanik väitise, et on "läbi proovitud ja turvalised".
Herr Mimicul on minu silme all "läbi proovitud ja turvalise" noolega otsaeest veri lahti lastud. Minul endal oli parim kogemus, kui üks "läbi proovitud ja turvaline" nool mind kogematta näkku, silmapiirkonda tabas, mis lõppes traumapunkti, õmblemise ja nägemisvõime kadumisega vasakul silmal kuuks ajaks.
Seega see kas bambusnooli mängule lubatakse, sõtlub konkreetse mängu ohutusnõuetest ja korraldajast.
Isiklikult (korraldajana) suhtun bambusnoolte ideesse mitte niivõrd tõrjuvalt, kuivõrd väga väga skeptiliselt.
Teine asi mis kohe pähe kargab on see, et see va neetud bambus on ju kallim kui ümarliist! 8-10mm jämedune ja 2.5m pikkune ümarliist maksab sõltuvalt kohast 5-20 krooni. Lisaks on seda lihtsam töödelda.
Ühinen siin Soronturi üleskutsega - ärge PALUN ehitage mingeid imevigureid.
Ma saan aru küll, et katsetamine on innovatsiooni alus aga katsetama tuleks siis hakata kui standartsed meetodid on selged ning katsetamisel on mingi sügav mõte (odavamad, paremad või turvalisemad relvad).
Erineva läbimõõdu ja pikkusega ümarliistu saab osta kui mitte mujalt, siis kindlasti Ehituse ABC kauplustest. Kus need asuvad teab infotelefon 1182 või ärikataloog.
Austusega, Allan Bernard /55 632 698/