Tüdruk kuulab kääbiku jutu ära ja selle tulemusena näeb veel rohkem segaduses välja kui enne, siis aga märkab ta rääkivat lindu ja ta kulm tõmbub kortsu ning mõtted näivad kihutavat tormilise kiirusega. Järsku hüppab ta pingilt maha, astub Misha ette, kummardub pisut poisi süles oleva ja nüüd püsti seisva kassi poole ja küsib Percylt tõsiselt: "Miks sina minuga kunagi ei räägi?" ning vaatab uuesti Mustsule nime kandvat ronka natuke pettunud pilguga.
Percy ei tee esialgu juurde lisandunud seltskonnast suuremat välja, kui piilub neid natuke (juba tavapäraselt) ühe silmaga. Kui aga ronk niivõrd tema lähedale lendab ja seal patseerima asub nagu see oleks tema koht, tõstab Percy pead ja kogu tema seni rahulik lebotav hoiak on kui käega pühitud. Ta tõuseb tasakesi püsti, sirutab pisut, silmis säramas jahikihk. Ohoo, tundub, et siin läheb päris huvitavaks.. Ent siis avab ronk oma noka ning räägib päris inimkeeli. Percy jääb teda hetkeks nõutult jälgima ning näib kaaluvat juhtunu tähendust, kuid tema seljakumerust ja üldist olekut vaadates tundub olevat otsustanud, et Liha on liha. Ta astub pisikese sammu ja alustab hüpet.. kui järsku seisab tüdruk ta ees ja ta peab pidurdama (lüües seejuures küüned Misha põlve) Mida sa teed, tüdruk!? Kas sa ei näinud siis liha! Alati peavad need inimesed kõik asjad ära rikkuma! Percy ei ole asjade sellise käiguga üldse rahul ning seda on ka tema saba järskudest jõnksudest väga selgelt võimalik aru saada. Kui ma sinuga rääkida tahaks, oleks ma seda ammu teinud. Loe mu sabast, mida ma hetkel sulle ütleks, mõtleb Percy ärritunult ning jälgib ära lendavat ronka näljase pilguga.