Postitas Irve 11:32 5. Aug 2004
Aurora kirjutas nii (enne kui moderaator tuli)
Sai ühe hea sõbraga natukene sel kuul tulevatest LARPi mängudest ja enda rollidest neis räägitud. Noormees pole küll ühestki rollimängust ise osa võtnud kuid minu vahendusel nii mõndagi neist siiski kuulnud. Tegemist on tõsise maamehega, kelle jaoks on esikohal alati tema talu.
Nüüd siis katkend meie vestlusest:
Priit [remont ja vile koos!] says:
Kui teeks ühe tänapäevase mängu, ma pakuks maal oma metsa... et kõik on puuraidurid kirvestega ja siis äkki avanevad taevaluugid ja nad saavad nõiduse väel viis mootorsaagi, kõik tänapäevased... no kohe tuleb hakata neid väärt riistu kasutama- nimelt tuleb langetada võimalikult palju lepapuid, et jõuda valmis enne vaenlase rünnakut. Selleks, et rünnakut tõrjuda, on šamaani sõnul ainsaks võimaluseks lõigata 30 tihu puid, laasida ja järgata 4,5 m pikkusteks ja vedada nad kuhja.
Vat siis võib minna õhtule. Mängu abistab kohalik maamees Priit, kes täidab saage vahepeal. Ja kui kõik on valmis, sõidab möirates kohale tohutu suur hiiglane. Ta näeb välja justkui Bellarussi metsaveotraktor, aga tegelikult on ork. Ja ta hakkab õgima Larpijaid...kuid ei, seal on nii maitsvad lepapalgid...
Ta peab enne need sisse õgima..ja seda ta teeb, õnneks saab koletise kõht enne täis, larpijad on ennas selleks korraks päästnud. Aga homme algab uus ja veel koletum võitluspäev.
Edasi läks vestlus "mänguks" vajaminevate kiivrite ja riietuse peale.
Minu pani antud stsenaarium küll vähemalt muigama...