Vari on vist rohkem .mm poeetiline..sobib ikka nõ hüüdnimeks või nii..minu arvates.
Ja veel arvan , et polegi nõ viisakas sellel alal kindlat "ametinimetust" anda, see võib tekitada suuri probleeme
Nii üldises plaanis oleme kasutanud (ja ainult klassile viidates) seda
rogue versiooni, aga juba täpsem nimetus kõlab rohkem nagu elustiili iseloomustus
. On ju ikka suur vahe spioonil-luurajal ja elukutselisel murdvargal. Või siis "kapil" (löömamehel,
thug`il). Aga klassi järgi on nad ikka kõik üks. Miks ma pole eesti keeles püüdnudki mingit üldist nimetajat leida, ongi see, et see kannaks liiga spetsiifilist pitserit. Neutraalsuse huvides on ikka võõrapäraseid sõnu kasutatud. Jah, see on lihtsama vastupanu mineku tee, aga jälle, ma olen laisk ja mugav inimene, rohkem lõbu peal väljas
Ühesõnaga-rogue->teejuht, luuraja, lukksepp, rändkaupmees, hulkur, Vaba Mees, ametiühingu tegelane-gildimees, apteeker, ravitseja, Ilus Tüdruk, kuller jne
Mina olen kunstiharidusega inimene, mulle meeldivad ilusad inimesed ja noor inimene on ju ilus — loodus ongi loonud noored seepärast kauniks, et neid hoitaks, armastataks ja aidataks suureks kasvada!