Mina kui erapooletu sõjaõhutaja selles olukorras laidan julmalt maha oopi igasugused pyyded olukorda normaliseerida. Häbi-häbi oop! Lykka oma kõrgharidus endale nyyd paariks päevaks ... ja tule teiste sigadega pori sisse möllama!
Mis mu silmadele avanes oli nali, millest ka mina ise aru ei saanud. Kuna teema polnud vist piisavalt põnev (kild tundus juba algetapis veidi luitunud olema või nii...
) siis ma jätsin selle kahe silma vahele ja ei vaevunud seletusi pärima.
Pean lugu Targast Käpikust, kes söandas (kolm korda vaimukamalt, kui nali ise) killu kohta seletust kysima tulla.
Siiamaani oli kõik normaalne. Aga siis lõid välja emotsioonid. Välja ilmus mingi teatud illustraator, kes ei ole nagu liiga palju illustreerinud viimasel ajal ja pani maha täiesti vaimuvaese vastuse Käpikuisandale. Millest oli võimalik väöja lugeda õrritav toon (niipalju, kui Anglacheli postitustest yldse ongi võimalik välja lugeda
irwirwirw).
Selle peale Dister ärritus kergelt. Oleksin isegi ärritunud tema asemel. Ja siis hakkas ta sappi pilduma. Lõpuks (ma leian) ei ole asi niivõrd selles naljas, mis muuseas on
vaid rohkem nagu selles, et Dister tahaks nyyd välja tuua, et kuna ta pihta ei saanud siis oli see saast. Tema õnn, et see ongi saast sest, et sellest tingituna kargas kohale haldjate õpipoiss Marat Sar, kaunid blondid juuksed tuule käes lehvimas ja tuli hoidis natukeneaega truult Disteri nokut.
I`m with you old boyfriend! For blood and equal rights to the gay community of Estonia we will fight!
P.S. Et siis: Mida Iganes....