Kogu krir vastab Zoidbergile. VAbanust. Tulid muud postitajad vahele!.
Whoah! Kus nyyd tuli radikaal välja! Muidugi klassifitseeritakse psyhholoogias homoseksualismi seksuaalsuse hälvena aga samuti käsitletakse hälvetena ka maniakaalsust, unetust ja kuutesadat muud asja mille all ma nagu yldse ei KANNATA. Kuigi nad mul on.
Tundun eh sinu radikaalse arvamuse kõrval väikekodanliku amerikaniseerunud homoarmastajana aga niipalju ma võin sulle öelda nyyd kyll:
Samas kui "homod on trend" ei ole enam pool sajandit mingi radikaalne ja huvitav lähenemine siis mõningates ringkondades on tekkimas uus trend: homod ahju!
Siis vennad käivadki ringi ja pasundavad oma arvamusi ja eiravad nõmedaid trende ja poliitilist korrektsust. Samas tekitavad nad ise uut trendi, mis on tegelikult "poiss paneb poisiga tatti muusikavideos" ja "mul on KA pedest tuttav, lahe eksju?" trendiga võrreldes palju jäledam.
Mulle meeldib ikka trendikas sallivus rohkem, kui trendikas mittesallivus. Intellektuaalsets ringkondades (tõele näkku: sellised asjad ikka eksisteerivad kyll, mis siin ikka häbendeda) levivad kiiresti vastureaktsioonid igasugustele yhiskonnanormidele.
Isegi siis, kui need on silmnähtavalt positiivsed.
Mulle ka ei meeldi poisid, kes demonstratiivselt (ja alati teiste juuresolekul) yksteisega tatti panevad. Mulle ka ei meeldi tohutud poliitilise korrektsuse kohtuasjad.
Aga ära tule ajame, et peded on libedad. Ja peded on pervod. Heterod on ka pervod - vägistavad väikseid lapsi, vanaeitesid ja peidavad ennast naiste tuale tualettidesse.
Leidub vasteid ka homode seast. Aga enamus on ikak siiralt armsad vennad. Yks tyyp lasi just oma Village People vuntsid maha sest need kõdistasid tema politseinikust boyfriendi, keda ta silmnähtavalt armastab.
Kumbki pole "libe".
Ega siis peded ainult moetööstuses ei tööta.
Enn Panti tead? Yks eesti rikkamaid pankureid. Pede!