Postitas necromancer 14:58 13. Apr 2006
Mulle ei meeldi eriti kordussaated...
Kuid pigem oleks väga vahva elada tagurpidi. Nii, et kõik protsessid ja füüsika seadused oleksid tagurpidi. Päris vahva oleks mingi aeg nii.
Elu algab sellega, et sugulased tulevad kokku ja kaevavad mind ülesse.
Siis ma natuke vedelen ja mingi aja pärast saan eluvaimu sisse. Esialgu on mul väga ähmane pilt sellest, mis toimuma hakkab.
Minevikku ei mäleta, küll aga ähmaselt tulevikku.
Riik maksab ehk tiba toetust, et eluga ära harjuks.
Siis tuleb tööle minna ja teha neid asju, mida mälu ütleb, et tuleb teha ja vaikselt hakkab selguma, kuhu see välja viib.
Lõpuks võtavad vanemad, ehk siis tegelased, kes tuleb sul välja kaevata ja pensionile panna, enda hoole alla ja tuleb minna asutusse, kus hakkab kiire unustamise protsess.
Kuni lõpuks mingi plögaga kokku määritakse ja miskine juhe naba külge topitakse ning ema sisse topitakse, kes ... vaikselt mu ära seedib... lahe
Aeg võib ju tegelikult selliseid võnkeid teha, aga ilmselt pole inimaju võimaline seda registreerima. Ning ka kuidagi teisti pole seda võimalik tõestada, et see ei toimu nii et jah...
deja vu
NIng kõik, kes tahavad ise minna minevikku, siis palun väga ehitage ajamasin... midagi keerulist selle juures ei ole... see on kõigest masin, mis peab suutma muuta kõikide universumi protsesside suunda ja kiirust... va arvatud see koht, kus reisijad istuvad ja aega "parajaks" teevad...
Keegi teine...