Esiteks: SUUREST TÕLLAST
Oli jah haige kraam. See ja Naksitrallide multikas peaksid nyydseks keelatud olema. Või vähemalt oleksid, kui mina Kuningaks saan. Täiskasvanul on väga raske aru saada, mis on lapse jaoks lahe ja mystiline ja, mis tekitab õudusunenägusid. Ja mis on lihtsalt igav.
Näiteks täiesti absurdne on moraalide tampimine iga jumala, kui lastele suunatud multika/filmisarja lõpuminutitel. Esiteks ei saa laps sellest niiehknaa aru - see oin talle igav. Teiseks - tundub kuidagi amoraalne avatud mõttemaailma ettekirjutistega vorpida. Tegelikult võib ju moraali sisse kirjutada väga palju kaheldavaid "tõdesid" a la "sa elad Ameerikas - maal, mille Jumal lõi".
Vabandust... Kaldusin vist teemast veidi kõrvale.
Teiseks: IRVE TSEPPELIINIST
Lahe! Mul on eluaaegne kinnisidee nende asjadega. Kiidan heaks iga teksti, mis sialdab kasvõi seda sõna. Nendes on tõesti midagi unelmalist ja mõistamatut. Mamäletan, kui lapsena oli Tallinna kohal yks päev väike reklaamiga tseppeliin - jumal teab, miks ja milleks. Mina igatahes kartsin siis, et maailmalõpp on saabunud.
Kolmandaks: KASUTAJAST "SULL"
Niisama huvi pärast kysin, et miks sul taoline eriskummalise poliitlise alatooniga avatar on? Juhul kui sa kuulud näiteks mõnda white power skinhead liikumisse on see mõistetav (sest et sellise mulje see jätab) aga mul (vabandust) ajab see lipp lihtsalt sydame pahaks. Patriotism... Häh! Idiootide hymn.