sammubki end Taibuks nimetanud mehike uksest välja, teel lehvitab ta innukalt kõigile kes teda tähele juhtuvad panema.. kõrvakesed keeravad end samal ajal mitmele poole ja püüavad helisid, mis mehikese jaoks on nii uued ja põnevad...
Jõudnud välja oma nüüdseks, suitu välja ajamise lõpetanud masina juurde, ohkab ta tiba kurvalt, patsutab jahedat metalli ja pöördub siis Gavrie poole
nii siis mehike korjab maast oksa ja asub midagi liiva sisse sirgeldama
näed, see siin on teie tähesüsteem osutab ta oksaga liivale joonistatud ringide ja pallikeste joonistusele
need pallikesed on siin planeedid ja nad tiirlevad ümber teie tähe, üks kõik kuidas te seda ka ei kutsuks naeratab ta kavalalt Gavrielile otsa vaadates, koputab siis keskmisest kerast kolmanda pihta ja lausub
näe see ongi teie planeet, täitsa ilus teine eemalt vaadates kena sinine valgete pilve tupsudega kirjatud pall , nonii.. minu Helixi süsteem on suhtsarnane sodib väikemees veel ühe sarnase ringide ja pallide rägu sinna kõrvale liiva sisse
näedsa näitab ta tollel joonisel mingi pallikese peale
siin ma tavaliselt elangi, nii oletame et need süsteemid on nüüd pisikesed täpid siin ja siin teeb ta liiva sisse puhta koha peale teineteisest hästi kaugele kaks pisikest täppi
oletame et nende vahele jääb hästi hästi hästi palju selliseid tähesüsteeme, see peaks sulle aimu andma kui kaukel me kodud teineteisest on pöörduvad kaks suurt armsat silma mehe poole ja siis pöördub ta oma kentsaka masina poole
ja see on mu Ferrobiil, tal on üks kena armas seadeldis peal, millega on võimalik need vahemaad ületada ühe hetkega, ilmselt läks ta rikki kui ma siin pool välja tulin ja ma ei saa hetkel tagasi, aga ma loodan ta ära parandada, need varuosad ei tohiks ju väga kallid olla naeratab ta murelikult Gavrie poole
teil ju müüakse siin kusagil hüperajameid? jääb ta mehe poole pinevalt otsa vaatama