Rahulikult ja mõtlikult kuulab Gavrie Taibu jutustuse ära ehkki tähelepanelik vaatleja võiks tema silmist kergelt mureliku tooni välja lugeda. Peale mehikese jutu lõppu ohkab mees sügavalt, istub rätsepaistesse maha ja sügab mõtlikult habet, vaadates liivale sirgeldatud jooniseid ning kõne all olnud sõidukit.
Olles vastsaadud informatsioonihulka mõnda aega seedinud sõnab ta asjaliku, tõsise näoga: "tead ma ei saa ikka veel suurest osast su seletamistest mõhkugi aru, niipalju mulle kohale jõudis igal juhul, et siia maile sattudes astusid sa ilmselt suure si...*khmm*... jama sisse... vaata...", jutu vahepeal urgitseb Gavrie kuskilt oma nartsude vahelt välja kulunud nahkkotikese, tirib sellest lagedale vana poolpõlenud piibu ning vannub järgmisel hetkel tulist kurja, avastades tubaka olemasolu puudumise.
"... kuule, esimese asjana ma tegelikult soovitan sul see kaadervärk kuhugi ära peita" ytleb mees piibuvarrega lennumasina suunas osutades: "ma nyyd täpselt ei tea kuidas sinu hõimlaste puhul lood on, aga siinmail kipub asi sedaviisi kujunema, et mis ripakil... see ära. Kui sa aru saad, kuhu ma oma jutua sihin"Vaatab mees veel nukralt ohates oma piipu, "ja teine asi veel... kuna mul tubakas otsas on... siis palun jätkame ehk jutuajamist kõrtsus, seal äkki on isegi keegi kes sind aidata saab selle... überajaama osas... või mis ta iganes oligi ning... vestluse käigus saan mina sujuvalt muuseas näputäie tubakat ka küsida ilma, et toda kerjama peaxin"
Gavrie ajab ennast püsti, kratsib veidi kukalt, vaatab uurivalt Taibu otsa ja küsib: "või... mis sina arvad?"