Postitas cherryanny 21:08 9. Jaan 2005
Vana tuttavat rate'i otsima? Ei tuleks selle pealegi. Kõigepealt google ja siis orkut.
Rate kui mailikeskkond? Huvitav lähenemine. Ka siis, kui olin veel TÜ listides, mis on uskumatu junk-maili allikas, suutsin oma mailid läbi töötada. Selleks, et saata rate'i kirja peab ka ise rate'is olema jah? Vähem tüütu, kui oma mailboxi koristada?
Ja igal juhul on inimestel ju mailiaadress, mida ta nagunii lugema peab, kui vähegi kooli või tööasjadega tegeleb. Lõppeks sa ei saa kuhugi ju registreeruda jne oma rate'i kontoga? Ma ei tea.. mailiaadressi pole, aga ajad asju rate'i kaudu. Võibolla on see tõesti tulevik.[/quote]
Sealt on lihtne otsida inimest paned aga nime ja vanuse ja asukoha sisse ja tunned ta piltide järgi ära kui tal need muidugi on. Rate konto võib olla väga minimaalne seal võib olla ainult kirjas kas mees või naine ja näiteks sünnipäev ja asukoht kui tahad ka nimi, pilte ei pea ju olema. Siis kui tahad leida sõprade maili aadresse või nende msn-i aadresse ei pea sinul seal isegi konto olema võid teha seda ilma sisselogimatta lihtsalt täidad mõned lahtrid otsingus oma sõbra andmetega ja saad nimekirja ning seal leiad õige isiku piltide järgi kui on muidugi võimalus ja siis kui tal on avalik maili aadress saad talle maili saata või on tal msn-i aadress.
Mina kasutan seda kui rahvastiku registrit kus on peamiselt nooremat sorti rahvast kuid olen ka sattunud palju vanemate peale. Ning hea võimalus ka lihtsalt kirju saata pole vaja meeles pidada maili aadresse vaid kõigest on vaja valida isik sõbralistist.
Hea mõte oli see rate maili aadress päris omapärane oleks @rate.ee .
Kas sa kuuled ulgumist???... ei?... siis on see minu viga