[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Tervitused külastajatele!

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Tervitused külastajatele!

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 20:35 15. Dets 2003

...kui mõlemad osapooled sohki teevad, on asi aus. Tema kasvatas valvurite ja lõksude arvu ning mina korraldasin suure hulga illusioone ja veel paar salakavalat nõidust. Ning vaesest vargast sai rikas kaupmees. Lucifer on muidugi vihane, ta ei sallinud mind juba enne ning nüüd piisab vaid minu nime kuulmisest, kui ta juba hullub.

Kogu irvitab kapuutsi all ja tõmbab jäisust enda ümber koomale. Ja jätkab vestlust Mirieliga: Asjad on nagu nad on, teist õhkub infernaalsust, üks teie vanematest on põrgulik olevus. Olete tõenäoliselt isegi Luciferi sugulane.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 21:59 15. Dets 2003

Jack on natuke ülllatanud: ah ...selline kihlvedu... nujah... Ma ise alguses, et härra pidas silmas seda kihlvedu, mis ta sõlmis ühe vana arstiga.

Uuesti piipu põlema pannes Kui ma ei eksi, siis oli selle doktori nimi Faust... ja kihlevedu ei kuulunud sugugi nii labaste kilda, kui eeltoodud...
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 22:28 15. Dets 2003

Ah Faust... Imestab kogu. Lucifer ei teinud temaga äri, see oli Mefistofeles, kes Faustiga äri tegi. Ära neid kahte segi aja, nad on sarnased, kuid siiski erinevad. Mefistofeles on salakavalam, kuid teeb oma ülbuse mõjul vähem sohki ja on veidi viisakam. Püüab läbi rääkida, mitte rünnata, kui oled teda ärritanud. Mõned ütlevad, et tegu on sama isikuga, kuid ei, ma olen mõlemaid samal ajal ja samas ruumis näinud.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 0:14 16. Dets 2003

Ja see, et oled neid kahte ühes ruuumis näinud, tõestab mida? Heal lapsel on mitu nime, nii on ka temaga... Tema olemus jääb samaks igas ta vormis... Ärge laske oma enesearmastusel end petta ja arvata, et sa näed teda läbi... See tähendaks ülimalt puhast olendit. Mõeldes tagasi sellele jutule, mida sa oled rääkinud, Ghostwizard, võid sa neid ka kolmesada ühes ruumis näha... sest sa tegelikult ei näe... ei mingit solvangut... ma ise ka mitte

Jack tõstab jala üle põlve ja vaatab tossust kõrtsilage.
Viimati muutis necromancer, 0:15 16. Dets 2003, muudetud 1 kord kokku.
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cygnus 0:15 16. Dets 2003

nimetu sekkub.. kui teada tohib, siis mille peale kihlvedu oli? mis sa said selle eest, et kihlveo võitsid?
Cygnus
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 0:32 16. Dets 2003

Kõigepealt ütleb kogu Jackile: Ma tean seda ja muide neil kahel on lihtne vahet teha, kui sa nende käitumismaneere tundma õpid. Ja muide, ma näen illusioone ja kujumuutusi läbi, isegi haledaid peeglitrikke ja mitmesuguseid nõidusi, mida võib kasutada. Ja muide kui nad sama isik oleks poleks nad ükskord võitlema ei läinud.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas necromancer 0:50 16. Dets 2003

hoho, või kõikvõimas mees meie sekka sattunud? Kiire ja vilgas end kiitma, osav mõtlema endale erilise andeid, nutikas mõtlema välja oma "tõdesid". Kuid tea, et osav mesilene on tagurpidi sutsav ning kõige targemad mehed ei näita oma tarkust ja võimu. Mina tean, et ma olen vaid rumal mees, kes haldab käputäit tedmisi. Kuid vähemalt tunnistan seda endale. Nüüd küsin sult targalt, Ghostwizard, mis ON vastus, mida ma ootan?
Keegi teine...
necromancer
Ruunimeister

PostitusPostitas kage 2:11 16. Dets 2003

Vahepeal võib kuulda leti tagant kolistamist ja pominat: Tomatimahl, tomatimahl, kuhu kuradi kohta kõrtsmik tomatimahla pannud on. Siis ilmub Ergo pea leti tagant välja, piidleb mõtleva ilmega Necromanceri laua ja kausside poole: Kui see seal on veri, siis mul ei lähe kindlasti soola vaja, aga siiski... Bloody Maria küll, aga ekstreemne natuke niimoodi. Ja kelle veri? On näha, et Ergo suu hakkab juba lahti minema, nagu tahaks öelda midagi, aga läheb viimasel hetkel plaksti kinni: See kõrts ei ole ikka kõige parema mõjuga, ja suundub sinnapoole kus oletab sahvri olevat. Samas Necromanceri lauast möödudes küsib igaksjuhuks punast ollust sisaldavale kausile osutades: Ega see ometi tomatimahl ei ole? Pardon segamise pärast.
kage
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cygnus 2:12 16. Dets 2003

jack'i vastust kuuldes hakkab nimetu irvitama ja mõtleb rõõmuga tulevale vestlusele..
Cygnus
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 2:26 16. Dets 2003

Inimesi liigub siin tõesti vähe :) Jumal teab, mis elukad siin kõik koos on. Ei, ära mõista valesti. Mul pole liigilise/rassilise/planetaarse jms erinevuse vatsu midagi. Lihtsalt kardan, et see kõik on siin kui mädapaise, vabandust kohatu võrdluse pärast, mis varem või hiljem lõhkeb. Ja mis me salgame - see saab põnev olema.

Starfild viitab seda rääkides peaga "Põrgusigitiste" seltskonna peale.

Väga olulne roll selle edasilükkamisel on muuseas teil - muusikutel ja tantisjatel. Ise ei ole kummaski osav, kuid pingeid leevendab see igal juhul. Märkamatult. Tajumatult. Aga leevendab. Ja kui isik on tõesti nii tundetu,e t teda muusika ei mõjuta, siis on tal vähemalt raskusi oma mõtteid väljendada ja ka see võib päästa :) Saan aru, et preili ka suuremast löömingust vaimustatud ei oleks?
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 2:41 16. Dets 2003

Thekla naerab vaikselt. Kas pole ka muusikud praegu võistlemas, kes on osavam, kes tähtsam, kes esimene...? Rääkimata muust rahvast. Mis tähtsust on kujul, soov silma paista ja teistest kõrgemaks kasvada on mitmete soov. Olla nähtav. Kuid nad ei mõtle sellele, et kõige tähtsam on silmale nähtamatu. Ma võin tantsida muusiku pilli järgi, kuid ka iseenda sisemise muusika järgi. Halb meister on see, kes ennast kiidab ja teist ülalt alla õpetab, kui temalt õppust palutud pole. Kuulsin kord niisugust lugu: elanud kord ühel tänaval kolm kingseppmeistrit. Üks pani oma aknale sildi: "Siin elab parim kingseppmeister selles linnas". Teine tahtis ametivenda üle trumbata ning kirjutas: "Siin elab parim kingsepp sellel maal". Aga kolmas trumpas nad mõlemad üle, kirjutades "Siin elab parim kingsepp sellel tänaval"...
Kiitlejad nullivad vastastikku hooplemisega üksteist ise ära ning lava jääb neile, kel tarkust oodata... Mina olen ainult lihtne inimlaps, pole mul kauget kodu ega suurt võimu ega ebamaist verd soontes voolamas. Tantsin neile, kes sellest rõõmu tunnevad. Kes ei taha, ärgu vaadaku. Mis asja mul nendega. Kes minust hoolivad, neist hoolin ka mina... Elu on kord juba selline.
Shadow
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Posija 10:49 16. Dets 2003

Siin kõrtsis on väga hea akustika, Trubaduur istub endiselt nurgas, tegelikult ta ei kõnelegi, vaid sõrmitseb endiselt pilli mingis hääletus rütmis: Teis räägib Tarkus, neiu Thekla - ja oma sügavuses on Tähendamisõna eriti torkava astlaga. Aga kes olen mina, et omada tahtejõudu olla üle Kuldlohe Kõrtsi Muusikast - loomulikult lasin ma end kaasa kiskuda üldisest... melust, kuigi tean suurepäraselt, et sõnad on muusika kõrval abitud! Aga võistlus lõppes veel enne kui alata jõudis ja usun, et taas võivad Külalised nautida Muusikat ja Tantsu...
Ent siiski - Sõna on reetlik sõber, oo Thekla Kergejalgne, sest kas mitte ei sisaldu Sinu jutuski kübeke sellest, mida taunid...?

Flööt alustab taas, ja seekord kannab meloodia sõnulseletamatut nukrust, igatsust ning graatsiat:

...::|::... sügis ...::|::....
Tehtud!
Posija
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Miriel 11:29 16. Dets 2003

Miriel ärkas hetkelisest tardumusest...
Olen küll Luciferiga suguluses, ma olen tema noorim tütar.Kuid see ei ole üldse tähtis. Mulle pakub rohkem huvi see, et keegi on temal naha üle kõrvade tõmmanud.
Kas sa tahad öelda, et Lucifer laskis selle varga lihtsalt niisama minema? Ei otsinud teda ülesse? Kuidas see võimalik on?
Ja kui sa ei pahanda, et ma küsin, siis kuidas sa üldse Luciferiga tuttav oled?
I do not get mad I get even.
Miriel
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas YnX 12:44 16. Dets 2003

Mida kauem Gavrie siin kõrtsis istub, seda mõtlikumaks muutub tema pilk ning selgemaks saab, mis siin tegelikult toimub. Pole see ühti kõrts.
Ta olla kuulnud rändureid varemgi taolistest kohtadest rääkimas. Veidrad ja kõhedusttekitavad majad, mida SANITAARIUMITEX nimetatakse...

Gavrie köhatab, tõuseb ettevaatlikult püsti, üritades võimalikult vähe tähelepanu endale tõmmata ning suundub vaikselt välisukse suunas.

"Mina SIIA enam kauemaks ei jää", otsustab Gavrie, "pole mul küll raha ega korralikke riideid, aga vaim ja keha on veel terved, liigun edasi... enne kui on hilja", mõtleb mees endamisi ning lahkub...
"Enne kui leiutati maamiinid, käisid naised meestest tagapool"
YnX
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shadow 12:57 16. Dets 2003

[quote="Posija"]Ent siiski - Sõna on reetlik sõber, oo Thekla Kergejalgne, sest kas mitte ei sisaldu Sinu jutuski kübeke sellest, mida taunid...?[/b]

Thekla suunurk tõmbub nende sõnade peale muigele.
Kes liigub inimeste seas, näeb palju. Näeb tõuse ja langusi. Kes kiidab oma tugevust, leiab tugevama, kes kiidab tarkust, leiab targema. Ühe kauge rahva tarkusest olevat see ütlus pärit. Mina olen laval siis, kui on minu aeg. Ja kui tants lõpeb, ei istu ma ju keset platsi maha, et iga hinna eest nähtavaks jääda. See oleks narrus. Liigne kuulsus leiab alati kadestajaid ja tekitab vaenlasi. Mis õnn on olla kadedusest jahitud ning leida sõnades ja pilkudes vaid mürki? Otsustatagu minu tegude põhjal, sest sõnadele ehitatud kuulsus on kui liivast loss mere kaldal. Igaüks oskab midagi paremini kui teised, aga enamasti ollakse nii hoos mitteoskamise materdamisega, et oskamised päris tähelepanuta jäetakse...
Shadow
Saladuste kaitsja

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll