"saksamaa lubas aastaid tagasi siduda eesti krooni saksa margaga"
Saksamaa ei lubanud midagi. Meie ise sidusime, kusjuures EL oli meie monetaarpoliitikale kohutaval kombel vastu, see on ajalooline fakt
"...tyytavad on ka inimesed, kes seletavad et euroopa liiduga liitudes kaob eesti rahvuslus - nagu oleks see meil on kunagi yldse olnud:)"
Mina ei tea rahvuslusest midagi. Rahvuslus on võõrastefoobia. Mina olen marurahvuslane. Ma suhtun väga jahedalt aldebaraanlastesse (istuvad oma kosmosetehnoloogia otsas ja keelduvad meiega jagamast) ja läti mustlastesse (teate, nad keelduvad ennustamast kas ma saadan rahahimulise posija vasaku või parema rusikahoobiga sillutisele, väga alatu).
Mina muretsen selle pärast, et väljamaalased saavad EL-s osta vabalt eestlaste maad. Mõni ütleb, et mis sellest. Mina ütlen, mulle ei meeldi. Miks? Analüütikud on veendunud, et pärast viimaste piirangute kukkumist EL-iga ühinedes, suureneb drastiliselt väljamaalaste poolt maade ülesostmine. Kohalikud potentsiaalsed soovijad tõrjutakse EL penskari ja isegi EL töötu poolt kõrvale, sest nende sissetulekud on meite omast palju suuremad ja viimased piirangud maamüügile kaovad. Seda maaostuhimurust näitab ka fakt, et EL ei nõustunud meie soovitud 10 aastase moratooriumiga maaostmisele
Võib ju väita, et raba tööd ja saad rikkaks ja osta tagasi. OK.
Pärast kui me rahvas jälle rikas on siis tuleb jälle see talude päriseksostmiseaeg tagasi (eelmine oli kui eestlased verehinnaga ostsid saksa mõisnikelt tagasi esivanemate maad)...OK, ostame tagasi, see pole probleem, aga küsitav on ainult see, kas Ruhri tööstuspiirkonnast pärit penskar soovib oma ilusat jupikest Eestimaast mulle või mu lastele müüa...ta peaks idioot olema vist. tsiribiribimmi.
Streimanni ja Scliefsteini (Ilvese) algatatud EL kampaania on muutunud hüsteeriliseks. Miks? Kained targad pead väidavad, et valitsus kardab rahva protestihääletust parempoolse valitsuse poliitika vastu. Ma pole kursis EL rahvuspoliitika alustaladega, kuid mulle piisas selle sitakäia maks vann deer stöölii ja muude Brüsseli värdjate ennastunustavast tiblade õiguste kaitsmisest.
Kujutage ette, ta inises meie tollase keele- ja kodakondsuspoliitika peale, mis oli liberaalsem kui tema oma kodumaal ja muudes EL riikides, samal ajal kui Itskeeria vabadust verre uputati ja putiniraisk meie hõimurahvastele Siberis kirillitsa seadusega peale surus
Mina ei lähe protestihääletama. Ma olen pragmaatik ja tean millega asi lõpeb. Ma valmistun võitlema EL lolluste vastu EL sees. Hoia sõber enda lähedal ja vaenlane veel lähemal. Kui lääne globaliseerumisvastased demonstrandid teaksid, mis mõtted ja otsused minu peas liiguvad, hakkaksid nad suurest õnnest nutma