[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Suhtlusprobleemid-kuidas üle saada?

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Suhtlusprobleemid-kuidas üle saada?

Lõõgastumiseks koguneb rahvas kõrtsi ja arutab ilmaasju... Vestlusfoorum omavaheliseks suhtlemiseks.

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 13:52 11. Nov 2004

Ahem... Teema pealkiri on sujuvalt muutunud: "Suhtlusprobleemid: kuidas süvendada?"

Elik, need vaesed masenduses vennikesed tahaksid hädasti kuulda, kui roosiline elu tegelikult on ja et kõik lõpeb kord hästi. Nad ei taha kurja tegelikkust, sest see on ju "PAHA!!" ja kõik need on ka "PAHAD!!", kes sellist jaburust suust välja ajavad. Vaadake, kivikesed ja kaptenikesed, reaalsus ei ole see, kes tuleb ja teeb pai, vaid see, kes lajatab sulle raudkaikaga näkku ja jätab kraavi vedelema.

Seega, kui tahate kussutamist, minge lasteaeda. Kui tahate oma probleemid käsile võtta, kuulake, mida siin öeldud on ja mõelge hästi järele.

Ja lõpetuseks: te olete täpselt nii ebanormaalsed ja väärakad kui te arvate ennast olevat. Inimesed näevad teis niikuinii seda mida nad näha tahavad ja see kui hea süda teil on ei koti eriti kedagi. Lõpetage lihtsalt teiste pärast rabelemine ja püüdke ise endiga leppida, siis võib isegi juhtuda, et ühel päeval ei ole maailm nii hirmus koht ja te avastate ennast toredate sõprade keskelt ennast hästi tundmas.
Sorontur
Lohede sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas YnX 14:53 11. Nov 2004

"Enne kui leiutati maamiinid, käisid naised meestest tagapool"
YnX
Ruunimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Payl 16:47 11. Nov 2004

mõiste tähendusvälja inversioon - tribulant
Payl
Tulepallide Jumal

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ohpuu 17:00 11. Nov 2004

ohpuu
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas uuk 17:30 11. Nov 2004

Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.
uuk
metsik Sõjatihane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ohpuu 17:36 11. Nov 2004

tulles tagasi õlgadeni lokkide juurde: kui kannad nullsoengut, on raske kohe homme õlgadeni lokke saada.
ohpuu
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas YnX 18:00 11. Nov 2004

"Enne kui leiutati maamiinid, käisid naised meestest tagapool"
YnX
Ruunimeister

PostitusPostitas Golburk 18:26 11. Nov 2004

Milles probleem?
Maratil ja Aprikoosikivil mõlemal on oma nägemus. Marat üritab positiivselt suhtuda, Aprikoosikivi soovib ainult oma probleemidega minna veel kaugemasse nurka kui ta praegu on. Õige jah keri oma pimedasse nurka koer! See on õige suhtumine, lähme prügimäele elama ja hakkame kõik koos troikat jooma. Hea suhtumine Aprikoos(kivi), aga milleks? Saa oma masekast üle, maailm pole nagu kuradi 3x3x3(a=3cm; b=3cm; h=3, Sp=3*3=9 ruutsentimeetrit, V=9*3=27 kuupsentimeetrit) suurune kuup kus oma masendusega hallitada. Kõik psühholoogid ütlevad et tuleb vältida ja mitte ülbete ja lahedate poole vaadata, jätke see nõme psühholoogiline sunnitlus. Ole avameelne mitte omas mahlas kinni, muidu sajab terve sinu ülejäänud elu vihma ja kõik on halvasti.
Marat, vaata nüüd millega sa hakkama said. Tõid suure vaidluse majja, nagu alati. Tore näha et Marat midagi toredat jälle kirjutab. Sul on õigus, lõikame kõik rinnuni kuldsed ja kihavad lokid maha ja teeme endale mõne värdja jalgpalluri soengu pähe ;) See näide mulle ei meeldinud, kuid mingi iva seal on, kui sind ei sallita boheemlalslikus keskonnas siis sind kindlasti soovitakse mõne sõbraliku vedrutossudega bemari omaniku juures kellega koos saate "ebanormaalseid" peksmas käia. Tunned mõnu kui virutad nendele kaikaga kelle juures sind ei soovitud näha, saad oma läikivast 5 seeria pemarist "ebanormaalsetele" karjuda kui nõmedad nad on. See on kah halb näide kuid see pole oluline. Soovitan, põgene kodust ära ja nälgi kuskil metsas nagu meil siin inimesed Eestis teevad sest neid ei soovita "ebanormaalsete" seltksonnas. Ära jookse, ära põgene, proovi asju klaarida, miks sind vihatakse? Miks? Küsi see järele, saad end ehk parandada, see vastus ei sobi kui ütled mitte millegi pärast, ning kõik lihtsalt vihkavad. Mitte midagi ei juhtu lihtsalt või niisama. Põhjus on, ning uuri see välja, paranda ennast.
Miks te kõik paadikale mingit kena näitsikut peale surute? Äkki inimene on gei? Mõelge läbi mida kirjutate(mitte et mina seda mõtleks).
Golburk
Smurf

PostitusPostitas Orz 18:31 11. Nov 2004

Hm, vähemalt inimene saab sellest triidist paternalistlikku šokiteraapiat, lohutust, teiste kogemusi ja ehk natukene naerdagi. Kui inimesel on probleem, võib kasu olla kõigest. Igatahes variandid on ilmselt järgmised:
i)sisemiselt ennast ümber organiseerida (kaudne ja keeruline);
ii) väliselt hakata teiste järgi käituma ja nende meele järgi olema (MÄÄ!!!*); iii) otsida aktiivselt sobiv seltskond.

Normaalsusest nii palju, et teatava piirini on see ok, aga minu arvates on normaalsusel ka teatav nõmeduse (MÄÄ!*) dimensioon küljes. Kui Sa oled mingis vallas teistest kehvem, siis on tung normaalsuse poole väga tervitatav; kui aga mingis mõttes oled teistest tasemelt kõrgem, pole mõtet selle nimel hakata lolli mängima, et näha lamba silmis heakskiitvat pilku. See oleks regressiivne. Mustast lambast võib ka tolku olla ja kui must lammas pole karismaatiline, siis keegi teda torkima ka ei lähe (halb? hea?) kui must lammas on karismaatiline, siis hakatakse teda teistmoodi kiusama ja valgendama (hea? halb?).

Mis puutub ajurakkude kasutamisse ja tundmisse, siis ma ei oska arvata, kumb on hullem, kas üle mõtlemine või mõtlematus? Teised sassid ehk oskavad mõne teadjama sõna sel teemal ütelda. Ma äkki mõtlen liiga palju :P

Seitse postulaati*** mõtlemisaineks ;)

1) Defineeri normaalsus ja tee kindlaks kui prioriteetne see omadus Sinu jaoks on.
2) Suhtlemises on alati kaks või enam osapoolt!
3) Kõigiga ei peagi läbi saama! (mainin rõhutamise mõttes)
4) Kas Sa soovid umbisikuliselt sotsiaalset heakskiitu (MÄÄ!*) või
konkreetse inimesega tõesti suhelda? Kui juhtoinaga suhted sassis, võid ennast konkreetses lambakarja jobude nimekirja arvata. **
5) Väliselt normaalse käitumise võiks vähemalt ära õppida. TULEB KASUKS! Käi väljas, kuula teisi, aga ÄRA TÜÜTA teisi oma probleemidega: sellega tõmbad ainult NEGATIIVSET TÄHELEPANU ja VÄSITAD inimesi.
6) Kui tunned ennast sotsiaalselt isoleerituna või väga kohatuna, siis kas on tarvis hakata omalt poolt end sotsiaalselt eraldama? Ma ei ole küll kindel, aga arvan et see on vale reaktsioon. Sotsialiseerumine on normaalse inimse sotsiaalse suhtluse püramiidi alus ja samas ka ebanormaalse inimese eneseteostuse tipp ;) I guess...
7) Ka negatiivne kogemus on kogemus.

* - puhtalt minu eelarvamus sotsiaalsuse ja normaalsuse teemadel
** - ilmselge liialdus, provokatiivse eesmärgiga; täiskasvanute seas nii lihtsalt need asjad ei käi.
*** - kui see on vale sõna, siis lööge lokku, aitäh.
Orz
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ohpuu 19:08 11. Nov 2004

ohpuu
Saladuste kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas juks 20:32 11. Nov 2004

Senised saavutused:
Tuhandes haiku
juks
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paadikapten 20:45 11. Nov 2004

paadikapten
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dragonath 21:40 11. Nov 2004

Libe mõõk ei püsi peos.
Dragonath
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ozkar 22:56 11. Nov 2004

Oeh.. Alustan nagu mõned teisedki siin, et ka mina olen midagi taolist kogenud . Ma ei suutnud mõned aastad tagasi mitte kuskil öelda midagi arukat või 'lahedat'.Niisiis ma ei ütlendki eriti midagi, kuulasin hoopis teisi ning kui keegi küsis midagi siis vastasin võimalikult lihtsasti ja lühidalt..Noh, mulle meeldis see seltskond(Fantasy teemaline), milles ma viibisin ja käisin nendega koos võimalikult palju,kuid ise ei julgend midagi ette võtta. Selline olukord kestis kuskil mõni aasta tegelikult, kuni toimus mingisugune läbimurre: ma hakkasin ka ise nalja viskama ning osalesin nende aruteludes, kuna ma ma mõistsin neid seltskondi.Näitkes tahaksin tuua ka selle, et ma olen siin,Dragoni foorumis luusind ringi juba kuskil aasta ,kuid enamus postidused( 8 vist :) ) olen kirjutanud viimastel päevadel, kuna olen aru saanud milliseid postidusi hinnatakse ja neile vastatakse positiivselt või tekivad huvitavaad vaidlused ning ka olen aru saanud millised sõnumid on nõmedad.Ja vaata mind ka trennis:) , ma saan kõigiga läbi, kuid veerand aastat tagasi olin ma VGs veel tume plekike,kes oli enamus ajast vait.
Kuna ma käin Sinuga ühes trennis(nüüd tuleb küsimus, et miks ma Paadikale seda juttu trennis ei räägi, siis vastaksin, et ma ei julge:) ), siis ma mõistan Sinuga toimuvat.Jah,ka mina olen Sulle kaudselt kindlasti midagi halvasti öelnud ja paluksin nüüd Su käest vabandust:). Viimastel trennidel olen Sinuga paari harjutust koos teinud ja märganud Sind lähemalt.Mina leian, et Sa peaksid muutuma sellistes asjades:
1.Ole võimalikult aus!
2.Ole julge,räägi arukaid asju kindlamalt ning huumoriga tegele võimalikult vähe alguses, sest nii kaua kui Sul
respekti ei ole,niikaua Sinu nalju tähele ei panda.
3.Välimust Sa kohe kindlasti ei peaks muutma, kui Sa ise tunned ennst mugavama sellest riietuses,mida Sa kannad.Tunne ennast vabalt.
4.Tee trennis asjad korralikult ära. Komandör Bernard selgitas Tartu VG kokkutulekul tabavalt : raske trenni aegne valu ja higi on vägagi pingutusi ja eneseusku nõudvad,kuid see pärast-trennine tunne on see, mille nimel ikka tasub selliseid pingutusi teha. Käi selg sirgu ja arenda oma keha, sest respekti kogud ka oma füüsilise väljanägemisega.
Kas on mõtet suhelda sõbraga, kes ei räägi oma kirjas Sinule sõnakestki esimesest lumest?
ozkar
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 23:40 11. Nov 2004

Aga siiski, kui miski ka kõiki neid nõuandeid järgides paremaks ei lähe, siis no, s**t lugu küll. On meie ühiskonnas järjekordne heidik.
Kuid ma usun, et sinust seda ei saa. Äkki on asi hoopis selles, et sa pole massidega suhtleja? Kas probleem on ka üks-ühele vestluses, kus pole mingeid segavad faktoreid nagu pealtjõlitavad sõpsud, kes esimese apsu peal lõkerdama kukuvad ja seda paar aastat killuna kasutavad.
Ma veel suteliselt hästi mäletan, kui me päris aktiivselt suhtlesime ja ma ei tea, probleemi nagu ei olnud eriti. Mina eelistan iga kell inimesega kahekesi rääkimist kui nelja, viie inimesega korraga. Silmside on suhtluse võti. Kui kuulaja/rääkija vaatab teisele silma ja vahel kommenteerib midagi, siis on see märk, et ta kuulab sind ja teda huvitab su jutt. Kui ei, siis on tal suhteliselt poogen, mida sa räägid, kellega sa räägid või kus sa räägid.
Põhiline, et sul on lai silmaring, see aitab igas vestluses alati kaasa. Mitte, et oma teadmistega uhkeldada vaid justnimelt kõneainet pakkuda erinevatel teemadel.
All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

EelmineJärgmine

Mine Kuldlohe kõrts

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll