Oeh.. Alustan nagu mõned teisedki siin, et ka mina olen midagi taolist kogenud . Ma ei suutnud mõned aastad tagasi mitte kuskil öelda midagi arukat või 'lahedat'.Niisiis ma ei ütlendki eriti midagi, kuulasin hoopis teisi ning kui keegi küsis midagi siis vastasin võimalikult lihtsasti ja lühidalt..Noh, mulle meeldis see seltskond(Fantasy teemaline), milles ma viibisin ja käisin nendega koos võimalikult palju,kuid ise ei julgend midagi ette võtta. Selline olukord kestis kuskil mõni aasta tegelikult, kuni toimus mingisugune läbimurre: ma hakkasin ka ise nalja viskama ning osalesin nende aruteludes, kuna ma ma mõistsin neid seltskondi.Näitkes tahaksin tuua ka selle, et ma olen siin,Dragoni foorumis luusind ringi juba kuskil aasta ,kuid enamus postidused( 8 vist
) olen kirjutanud viimastel päevadel, kuna olen aru saanud milliseid postidusi hinnatakse ja neile vastatakse positiivselt või tekivad huvitavaad vaidlused ning ka olen aru saanud millised sõnumid on nõmedad.Ja vaata mind ka trennis:) , ma saan kõigiga läbi, kuid veerand aastat tagasi olin ma VGs veel tume plekike,kes oli enamus ajast vait.
Kuna ma käin Sinuga ühes trennis(nüüd tuleb küsimus, et miks ma Paadikale seda juttu trennis ei räägi, siis vastaksin, et ma ei julge:) ), siis ma mõistan Sinuga toimuvat.Jah,ka mina olen Sulle kaudselt kindlasti midagi halvasti öelnud ja paluksin nüüd Su käest vabandust:). Viimastel trennidel olen Sinuga paari harjutust koos teinud ja märganud Sind lähemalt.Mina leian, et Sa peaksid muutuma sellistes asjades:
1.Ole võimalikult aus!
2.Ole julge,räägi arukaid asju kindlamalt ning huumoriga tegele võimalikult vähe alguses, sest nii kaua kui Sul
respekti ei ole,niikaua Sinu nalju tähele ei panda.
3.Välimust Sa kohe kindlasti ei peaks muutma, kui Sa ise tunned ennst mugavama sellest riietuses,mida Sa kannad.Tunne ennast vabalt.
4.Tee trennis asjad korralikult ära. Komandör Bernard selgitas Tartu VG kokkutulekul tabavalt : raske trenni aegne valu ja higi on vägagi pingutusi ja eneseusku nõudvad,kuid see pärast-trennine tunne on see, mille nimel ikka tasub selliseid pingutusi teha. Käi selg sirgu ja arenda oma keha, sest respekti kogud ka oma füüsilise väljanägemisega.
Kas on mõtet suhelda sõbraga, kes ei räägi oma kirjas Sinule sõnakestki esimesest lumest?