Aga see Pegassi ryystamise mõte on meil peas tiirelnud ja kuju võtnud juba pikemat aega. Andke endast kõva häälega märku, LARPi harrastajad ja muid pseudokeskaegseid kostyyme omavad kodanikud, kellel kange soov snoobide yle irvitada. Kui ilmad veidi soojemaks lähevad (mai keskpaik?), siis võiks yrituse ära korraldada. Ainult kaasalööjaid on vaja.
Kohustuslikku programmi kuuluks siis:
Kõrtsmikupreilna käest kummaliste syndmuste kohta järele pärimine. Määdžik aitemeid tahame me muidugi ka osta.
Liibuvas siidsärgis disk-žokei togimine ja palve: Võta nyyd yks mõistlik polka yles, moosekant, mida sa ikka pinistad.
Öömaja palumine ja sellega kaasnev uuring, et ega teie majas prussakaid ei ole. Lõhnab kyll sedamoodi.
Lasipuu puudumise yle võiks ka viriseda. Vaesed rändurid pidid oma suksud Lollidemäele rohtu näksima jätma.
Klientide mõnitamine nende ebapraktilise riietuse ja muidu väga narri väljanägemise koha pealt käib muidugi asja juurde.
Ja nii edasi ja nii edasi ja nii edasi. Ajurynnak oodatud.
Põhimõtteliselt oleks paras hulk seltsilisi minu arvates viiest seitsmeni. Mina ise oleksin kindel tulija, kui Maratile kambapeale dildomulaaž kätte ja kole rõngassärk selga organiseerida siis olen kindel, et ka tema tuleb kaasa. Mis jätab meile veel neli vakantset kohta - tehke kõva häält ja teatage oma kaasalöömissoovist, kaaskodanikud. Rikkurid vorstiks!
Elagu ebanormaalne käitumine!