Tundub, et nüüd läheb see teema kuumaks, sest kaks teemat pandi jälle lukku...
Küsimus polegi ju Krikus... võiks ju avaleheküljel ilusasti kõik oma lombakad reeglid kirja panna, et antikristlik foorum, et Hallsilmal on alati õigus, et kodukord on korraldamata, et kehtivad miskid jaburad määrustikevälised suhted jne. jne.
Ja muidugi võiks olla hoiatus, et argumenteeritud vaidlused siin au sees ei ole...
*
Iseäranis juhmidele räägin analoogiaga.
Kui inimest süüdistatakse alusetult varguses, siis iga normaalne inimene tõestab lõputult, et ta pole varas...
Kriku puhul tehti sama: süüdistati alusetult sõimus ja milles muus ning keelati postitamine ühes alamfoorumis. Normaalne ju, et Kriku teema tõstis... ise oleks täpselt sama teinud.
Ilmselt kestab see niikaua, kui alusetult süüdistajad oma viga tunnistavad, või siis bänni annavad. (See polnud nüüd mingi ultimaatum)
OK, Krikule antakse bänn... noh, tuleb järgmine... niikaua, kui mina siin foorumis olen olnud, niikaua on siin Hallsilmaga kogu aeg miski ikaldus...
OK, ma saan aru, et paljudel veel pulmaõlu keres ning ei sobi ju tänamatu olla, aga mis see minu asi on, kuidas keegi kinni makstud on saanud...